NOAH IN NIEUWE COLLECTIE NAME IT

Een stoere en comfortabele outfit voor jongens! Een die perfect is voor het weekend, maar ook gewoon voor een schooldag. Noah kan in zijn comfy outfit in ieder geval super fijn rennen en spelen! Zijn sweater komt uit de nieuwe zomercollectie van Name it en is helemaal volgens de laatste trends! Sporty vintage. De strepen en de sporty tekst prints zien we dit seizoen volop terug. En je shopt ‘m ook nog eens voor een heel fijn prijsje. Win, win 😉

Gecombineerd met een fijne sweatpants van iglo+indi (je shopt ‘m nu heel voordelig in de sale) en een paar stoere sneakers een sportieve combi. Het denim jack met teddy kraag (love, love, love) van Vingino geeft een lekker contrast – zwel qua kleur als materiaal) en combineer je eigenlijk zo bij elke outfit. De gave lange – en warme – sjaal is van Scotch Shrunk en met deze kou zeker een fijne toevoeging aan de outfit.

Noah is ready to go 😉 Ook een outfit voor jouw zoon om lekker in te spelen? Leuk als je het hieronder in een comment laat weten!

Je shopt de sweater via deze link


Je shopt de sweater via deze link

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: ,

Plaats een reactie