3X BUDGET KINDERWINKELS


Toffe musthaves en kinderkleding die je voor een heel fijn prijsje kunt shoppen. Ter aanvulling op de garderobe of omdat je dat gave item gewoon niet kunt laten liggen voor dat geld. We worden op z’n tijd allemaal blij van een fijne budget aankoop. Natuurlijk kennen we allemaal de Zara, Mango en H&M, maar er zijn er veel meer! Je moet soms even zoeken, maar dan heb je ook wat. Ken jij deze 3 budget shops al? Of ken jij nog een toffe budget winkel die we zeker aan dit lijstje moeten toevoegen? Laat het ons weten!

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram voor de laatste trends, musthaves en méér?

1.OVS
OVS is een Italiaanse shop voor volwassenen en kids die je misschien nog niet bekend in de oren klinkt. Hoewel de shop dus niet in Nederland zit, kun je online dus wel je slag slaan. Hier en daar een tikketje klassieker, maar zeker het bekijken waard!

2.River Island
River Island ken je misschien al wel. Maar toch vergeten we deze shop wel eens, terwijl je er dus echt hele fijne musthaves (helemaal volgens de laatste trends) shopt voor een klein prijsje. Tip!

3. Kiabi
Kiabi is zo’n webshop waar je echt even voor moet gaan zitten omdat je soms wel even moet zoeken. Maar als echte koopjesjager kun je hier je geluk helemaal op als je dan dat item hebt gevonden. En wij hebben al even voor je rondgekeken en al heel veel leuks gespot!

Ken jij deze 3 budget winkels al? Of heb jij nog een goede tip? Laat het hieronder weten!

Lees ook: Pomme de Jus lanceert eigen collectie

Tags:

Plaats een reactie