POMME DE JUS LANCEERT COLLECTIE MET ONE WE LIKE


POMME DE JUS LANCEERT COLLECTIE MET ONE WE LIKE

Yes, je leest het inderdaad goed. Kids concept store Pomme de Jus uit Rotterdam heeft samen met het Zweedse kinderkleding merk One We Like de handen ineen geslagen! Samen hebben ze een eigen kinderkleding collectie ontworpen, hoe cool is dat?! Vandaag mogen wij op Kindermodeblog de eerste beelden met jullie delen! Zit je er klaar voor?

Pomme de Jus. Wanneer je uit de omgeving van Rotterdam komt kan het niet anders dat deze kinderwinkel één van je favorieten is! Ook online weten velen van jullie deze fijne webshop te vinden. Logisch ook wel, want Lonneke en Rienke maken het winkelen bij Pomme de Jus een feestje. One We Like is één van de kinderkleding merken die al vanaf het begin bij Pomme de Jus verkocht wordt en sindsdien is er een goede band ontstaan tussen Vicky – de eigenaresse van One We Like- en Rienke en Lonneke.

De nieuwe ‘collab’ collectie –  die 15 februari gelanceerd wordt bestaat uit een combinatie van rijke kwaliteit sweats en tees waar One We Like bekend om staat én de unieke illustraties van Pomme de Jus. Illustraties die ieder seizoen worden uitgebracht als kleurboek en prints voor aan de muur. Maar nu komen deze unieke en vrolijke prints tot leven in een echte – eigen- kinderkleding collectie. Hoe tof is dit?

Een kleurrijke, stijlvolle, speelse en unieke collectie voor jongens en meisjes die gemakkelijk te combineren is. Laat je inspireren door de collectie beelden en kies snel jouw favoriet. De exclusieve collectie is vanaf 15 februari te shoppen bij een select aantal verkooppunten en natuurlijk in de (web) shop van Pomme de Jus. Let the party begin!

Leuk als je hieronder in een comment laat weten welk printje jouw favoriet is…! Succes met kiezen…

Klik hier om naar de webshop van Pomme de Jus te gaan

Klik hier om naar de webshop van Pomme de Jus te gaan

Tags: , ,

Plaats een reactie