3X BUDGET KINDERKLEDING WEBSHOPS


We verdrinken onderhand in alle waanzinnige merken die kindermodeland rijk is en als daar zo af en toe een budget merk tussen zit kunnen wij ons geluk niet op. Een budget shopsessie is namelijk de perfecte manier om de kast van je zoon of dochter eens even lekker vol te stoppen met nieuwe items! We zijn een speurrondje op het internet gestart en hebben 3 budget kinderkleding webshops voor je gevonden. Lees je mee?

1. Lindex
Als je onze budget musthaves enigszins volgt, heb je deze webshop vast wel eens voorbij zien komen. Je vindt hier hele leuke kinderkleding voor een nóg leukere prijs. Als je kind nog een goed(koop) zomeroutfitje nodig heeft, zit je bij Lindex aan het goede adres want prints vol ananassen, tropische bloemen en palmbomen zijn hier niet te missen.

2. Next
Deze webshop krijgt ook wel eens een plekje in onze budget musthaves en grote kans dat je ‘m hier wel eens hebt gespot. De kleding van Next is van alle markten thuis: van zomerse outfits tot sportieve looks en feestelijke jurkjes. Je vindt hier een ontzettend groot aanbod aan kleding voor jouw zoon of dochter, maar pas op, de prijsjes zijn wel héél verleidelijk 😉

3. Lefties
Deze webshop komt je misschien wat minder bekend voor, maar is zeker de moeite waard om beter te leren kennen. Heb je een zoon? Dan shop je hier stoere t-shirts, gave shorts en hippe schoenen. Je dochter kan je verblijden met vrolijke tops, zwierige jurkjes en kleurrijke rokjes.

Kende jij deze budget webshops al? En welke webshop is jouw favoriet? 

Ben jij al GRATIS geabonneerd op ons YouTube kanaal? Klik hier

Zin in meer zomer inspiratie? Bekijk hier onze zomer special blogs

Tags: , ,

Plaats een reactie