3X FIJNE BUDGET MUSTHAVES SHOPS


Hippe kinderkleding en toffe musthaves die je voor een prikkie mee pakt. Eerlijk is eerlijk, we worden op z’n tijd – of eigenlijk, altijd 😉 – allemaal blij wanneer we een budget topper scoren! De bekende ketens als Zara, Mango en H&M weten we inmiddels allemaal wel te vinden dus delen wij vandaag 3, misschien niet zo voor de hand liggende budget shops! Doe er je voordeel mee 😉 want zo voor de drukke en toch al dure feestdagen kunnen we allemaal wel een meevallen gebruiken.

Ken jij deze shops al? Of ken jij nog een toffe budget winkel die we zeker aan dit lijstje moeten toevoegen? Laat het ons weten!

Ook leuk: Win een paar nieuwe schoenen voor je zoon of dochter


#1. Lefties

Lefties is een Spaanse shop die vooral bekend is in landen als Portugal, Spanje en Italië. Lefties is eigenlijk het kleine -nog meer budget- zusje van Zara. En hoewel die dus niet in NL zit heeft Lefties gelukkig ook een erg leuke webshop met zowel kinderkleding als kleding voor volwassenen. Zeker een kijkje waard dus


#2. Riverisland
Riverisland heeft trendy en betaalbare mode voor jongens, meisjes en volwassenen. Riverisland volgt de mode trends op de voet en dit zie je terug in de kinderkleding collectie. Veel items hebben net een opvallende twist of een uniek details.


#3. Lindex
Lindex komt bij ons op Kindermodeblog regelmatig voorbij in de budget musthaves. Maar willen we in dit lijstje ook zeker even tippen! Wekelijks komen er nieuwe items bij in de webshop. Het is soms even zoeken maar je vindt hier toch vaak erg leuke kinderkleding met veel printjes en kleuren voor een leuke prijs!

Weet jij nog een leuke budget musthaves shop?

Lees ook: Heddy heeft een leuke budget tip voor de feestdagen

Tags: , ,

Plaats een reactie