DE BUDGET LOOK VAN BEAU!


DE BUDGET LOOK VAN BEAU!

Door Nathalie:

Het is nog hartje winter en de zomercollecties van alle nieuwe merken zie je alweer voorbij komen. En nu zo af en toe de zon heerlijk schijnt krijg ik, ondanks de kou, echt alweer dat heerlijke voorjaarsgevoel. De aanloop naar het voorjaar is begonnen en wat hou ik daarvan. Ik koop graag het liefst kleding die je gelijk bij de mannen aan kan doen, maar uiteraard heb je soms items die je gelijk moet aanschaffen anders vis je naast het net. Ik heb al wat van die hot items aangeschaft, maar Beau had echt wat kleding nodig die hij gelijk aan kan en die je qua kleur dat heerlijke zomerse gevoel geven.

Nu had ik op kindermodeblog deze geweldige trui van Zara voorbij zien komen in een frisse lichte kleur die super goed te combineren is. Dus jullie begrijpen het….deze kwam op mijn wensenlijstje te staan. Zara verkoopt ook ieder seizoen wat langere leggings die ik bij Beau altijd erg mooi vind staan. Ik merk dat hij best lange beentjes heeft dus dat past perfect. Deze collectie heeft Zara gekozen voor een tijgerstreepje en deze kon ik goed combineren met de trui. Een erg toffe set voor een fijn prijsje. De trui is heerlijk zacht en warm dus prima voor deze tijd van het jaar. Ondanks dat de kleur van de broek wat donkerder is kan je hem in de zomer goed combineren met leuke lichte hemdjes en shirtjes en doordat die aan de onderkant mooi smal valt staan slippertjes er erg leuk onder. Naar mijn mening kan deze combi zowel voor meisjes als voor jongens….wat jullie?

Je shopt he broekje hier  & de sweater hier

Je shopt he broekje hier  & de sweater hier

Plaats een reactie