DE BUDGET SWEATER VAN BEAU!

Door Renske:

Vanaf dat mijn meisjes ongeveer de leeftijd van 2 hadden bereikt begonnen ze ineens een mening te vormen over wat ze aan wilden en wat ze wel en niet mooi vonden. Die mening is inmiddels alleen maar sterker geworden maar we hebben eigenlijk weinig echte discussies over de keuzes omdat ik inmiddels (zo veel mogelijk)  rekening hou met wat ze mooi vinden.

Ik hoorde altijd van vriendinnetjes met zonen dat het bij hun totaal niet aan de orde was, lekker alles aan kunnen trekken en ze vonden het allemaal prima. Dus ik dacht yes dat komt dus ook helemaal goed met Beau, tenminste 1 kind waarbij ik volledig m’n eigen gang kan gaan qua kleding.

Helaas, kwam ik even bedrogen uit. Misschien komt het omdat hij het afkijkt van zijn 2 zussen maar Beau heeft wel degelijk een mening en roept ineens dingen als : “NIET dieeeeeeeee” en “NIET mooi” en “NIET leuk” als ik dingen bij ‘m aantrek. En dan kan hij echt enorm dwars gaan liggen en er een heel drama van maken.  Eigenlijk dus gewoon de derde diva in huis 😉

Gelukkig heb ik wel degelijk 1 ding goed aangeleerd want alles met dieren vindt hij tof en ook zijn favorieten zijn tijgers en panters, YES! Dus ja als je dan toch zelf al een obsessie hiervoor hebt is het nog makkelijker om nog meer items in dit thema aan te schaffen. Dus zie hier, onze nieuwste tijger aanwinst. En nog budget ook!

Bij H&M vond ik deze toffe sweater voor Beau, vanmorgen voor het eerst aan gedaan en hij werkte volledig mee, deed de tijger na en was helemaal in z’n sas! Hij blij, ik blij! Ik heb ‘m hier gecombineerd met een oud legerbroekje van Zara maar deze sweater kan echt overal op!

Hoe is het bij jouw kids gesteld met de mening over kleding?

Je shopt de sweater hier bij H&M

Je shopt de sweater hier bij H&M

 

1 Reactie

  • door Injez
    Posted 2 februari 2018 20:25 0Likes

    Haha herkenbaar!! Mijn zoontje Ip wil het liefst een broek aan zonder knoop! Ik vind dat helemaal niet erg en we hebben dan ook veel leggings! ?

Plaats een reactie