NANNA IN BUDGET OUTFITJE VAN ZARA


Wie houdt er niet van leuke budget items? En (soms) zijn budget outfitjes ook hartstikke leuk en hip! Nanna draagt vandaag een onwijs leuk okergeel jasje gecombineerd met een streepjes shirt en een stoere spijkerbroek met slijtplekjes die nu helemaal in is! Nanna word helemaal blij van deze outfit, net zoals wij. En ook je portemonnee zal blij worden van deze leuke items, dus zo sla je twee vliegen in één klap! We hebben alle coole budget items geshopt bij Zara. Om de look af te maken hebben we een streepjes tas en een paar leren laarsjes er aan toegevoegd. Nanna is ready to go! Wat vinden jullie van deze outfit?

Klik hier te shoppen bij Zara

Kindermodeblog kinderkleding mode kids fashion jongens meisjes-64

Kindermodeblog kinderkleding mode kids fashion jongens meisjes-65

Kindermodeblog kinderkleding mode kids fashion jongens meisjes-68

Kindermodeblog kinderkleding mode kids fashion jongens meisjes-66

Kindermodeblog kinderkleding mode kids fashion jongens meisjes-70

Kindermodeblog kinderkleding mode kids fashion jongens meisjes-71

 

Shop alle items in de webshop van Zara!

 

Wat vinden jullie van Nanna’s budget lookje?

Foto’s door Nienke van Denderen

 

Tags: ,