BEAU IN BOBO CHOSES & MINI RODINI


BEAU IN BOBO CHOSES & MINI RODINI

Door Nathalie:

Mijn kleinste man wordt groot. Ik kan daar soms echt moeite mee hebben, aangezien het echt onze laatste “baby” is. Ik geniet dan ook dubbel en dwars van hem. Zijn kleine boeven streken en zijn heerlijke peuterpraatjes. Het is een ondeugend wijs mannetje die het kaas niet van zijn brood laat eten. Hij heeft al een heerlijke eigen mening en gaat soms de discussie met zijn broers aan. We liggen geregeld in een deuk en als meneer merkt dat hij de lachers op zijn hand heeft gaat hij zich helemaal uitsloven. Hij lijkt ontzettend veel op zijn grote broer. Niet alleen qua uiterlijk, want daarvan heeft hij ook veel weg van onze middelste, maar bepaalde karaktertrekjes. Zoals ik jullie al eerder vertelde wil onze oudste vooral kleding met zachte stofjes en dit heeft Beau ook. Van spijkerbroekjes is hij geen fan. Wanneer ik ze zo af en toe aantrek ligt hij eerst dwars, maar uiteindelijk hoor je hem niet meer.

Ik was dan ook benieuwd naar de nieuwe zomercollectie….zouden er dit jaar ook weer toffe broekjes in de collectie zitten. En niets is minder waar. Op de collectie van Bobo Choses werd ik dan ook gelijk verliefd. Zo ook op deze legging. Groen is echt mijn lievelingskleur en ik kon dit broekje dan ook niet laten hangen. Niet veel later kwam de collectie van Mini Rodini uit en ondanks dat ik meestal wel van basics ben vond ik deze combi lekker fris. Voor het voorjaar moet ik nog leuke nieuwe witte sneakertjes aanschaffen om de set compleet te maken. Wat kan ik hier toch blij van worden….nu nog een paar maanden wachten op die heerlijke zon 🙂

Klik hier om de legging van Bobo Choses te shoppen

Je kunt de legging hier direct shoppen bij Bobo Choses

Tags: ,

Plaats een reactie