DRIES IN MINI RODINI EN BOBO RUGZAKJE


Zijn jullie alweer helemaal gewend aan het schoolritme? Kids weer gesetteld in hun nieuwe klas, met een nieuwe juf of meester en misschien wel nieuwe klasgenootjes? Tijdens de Back to School tour hebben we al weer heel wat kids zien stralen in hun nieuwe outfits, en dat is één van de vele te gekke dingen van het stylen van kids. Een nieuwe outfit zorgt altijd voor nèt dat beetje extra, kids voelen zich super stoer en stappen met een grote glimlach op hun fiets om straks stralend het schoolplein op te lopen. En dat is toch wel fijn, want de eerste schoolweken kunnen best wel weer spannend zijn. Dries z’n nieuwe outfit bracht ook een big smile op z’n gezicht, en hij voelt zich helemaal the man in zijn nieuwe Mini Rodini sweater. En terecht, want ziet Dries er niet super stoer uit? Hij draagt z’n trui op een stoere donkere jeans met sneakers, en voor z’n schoolspulletjes en lunchtrommel heeft hij een te gek rugzakje van Bobo Choses. Wat vinden jullie van de outfit van Dries? Have a great day!

Via deze link kun je de Mini Rodini trui shoppen

_63A8745_63A8831 _63A8780 _63A8758 _63A8820 _63A8791

Klik hier om de trui direct te shoppen

Wat vinden jullie van deze outfit?

 

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , ,

Plaats een reactie