BEAU IN BOBO CHOSES SHORT

Door Nathalie:

De sale is weer begonnen en dat is echt niet goed voor mijn portemonnee. Ik word er zo hebberig van. Voor de boys maak ik dan van te voren een lijstje met wat ik nog heel graag voor ze wil kopen, maar ik kom altijd meer tegen dan dat ik daadwerkelijk in gedachten had. Het merk Bobo Choses heeft dit zomer seizoen zulke leuke items in hun collectie en eigenlijk zou ik alles wel willen hebben, maar helaas kan dat echt niet. Het ballen truitje had ik al voor onze Beau ingeslagen, maar het broekje bleef ook maar in mijn gedachten zitten. Een broekje wat je zo goed kan combineren door de vele kleurtjes.

Ze hadden het broekje nog in Beau zijn maat en aangezien mijn buuf ook nog wat wilde bestellen konden wij zo mooi de verzendkosten delen. En als je dan zo shoppend alle kleding aan het bekijken bent zie ik altijd meer kleding dan nodig. Heb dus nog twee super leuke shirts besteld, want tja wie kent de smoes niet….het is nu zo goedkoop. Zo praat ik het voor mezelf altijd goed. Extra blij was ik dit keer dan ook toen de spullen binnen kwamen. Het broekje is zo goed te combineren dat ik vandaag combineer met een leuk shirtje van de Hema met kleine flamingo’s erop. Kijk Beau nou eens stralen…..en als Beau straalt in zijn kleding dan doet deze mama dat ook! Zijn jullie ook zo weg van Bobo Choses?

Klik hier om de short bij Bobo Choses te shoppen

Klik hier om direct bij Bobo Choses te shoppen

Wat vind jij van Bobo Choses? 

LEES OOK: Mare in Bobo Choses en Gardner and the Gang

Tags:

Plaats een reactie