MINI RODINI SALE

Voor Mini Rodini is niets te gek. Elk seizoen kunnen we uitkijken naar een bijzondere collectie met originele prints. Het aankomende seizoen kun je zelfs items met muizen en kaasblokjes verwachten, behoorlijk over de top. Ik ben echt zo ontzettend benieuwd hoe die items ontvangen gaan worden. Nog even wachten dus.
Op dit moment kunnen we onszelf verblijden met zomercollectie en hoe fijn is dat met nog een hele zomer en lange vakantie in het vooruitzicht. En de SALE is nu begonnen en dat maakt het shoppen van een merk als Mini Rodini een stuk leuker. Bij Little Sahou is het moeilijk kiezen, zoveel leuks. Wordt het een shirtje met toucans, een pakje met giraffen of een supergave trui met tijgers? Of één van de zebra, olifanten of hagedissen items?
Nanna draagt een jurkje met groene slangenprint. Lekker anders dan anders en origineel. Get inspired!

Klik hier om meer te zien van Mini Rodini

 

Kindermodeblog outfit mode foto's Nanna-16

Kindermodeblog outfit mode foto's Nanna-15

Kindermodeblog outfit mode foto's Nanna-20

Kindermodeblog outfit mode foto's Nanna-19

Kindermodeblog outfit mode foto's Nanna-12
Klik hier om te SALE shoppen bij Mini Rodini

Ben jij ook fan Mini Rodini?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , ,

Plaats een reactie