Door: Jerr

Ik ben zo blij om het volgende merk met jullie te delen. Al een tijdje ben ik mega Fan van het merk Noé & Zoë. De naam alleen al is super zoet en dan hebben jullie de collectie nog niet gezien! Geweldig vind ik de strepen, de sterren en de neon kleuren die zij gebruiken in hun collectie. Spontaan krijg ik weer zin in het voorjaar met al die vrolijke kleurtjes!

De in Berlijn wonende ontwerpers duo Nici Zinell & Nadine Richt eigenaressen van Noé & Zoë, lanceerden in 2011 hun eerste kindercollectie. Noé & Zoë groeit heel snel en is wereldwijd vertegenwoordigd in zowel winkels als online winkels.

De twee dames delen een affiniteit voor tijdloze patronen, unieke prenten, sterke kleuren en eenvoudige, comfortabele kledingstukken. Hun achtergrond in kostuums en film vind je terug in de theatrale elementen in hun ontwerpen.I love it!

Noe Zoe piraat

broekje Noe Zoe

noe zoe

Noe Zoe kroon

Noe Zoe schoenen

roze streep poncho

 

Webshop Noë & Zoë

 

Tags: ,

Plaats een reactie