DE WINTERCOLLECTIE VAN NOÉ & ZOË


Ruffles, streepjes, sterren, all-over prints, toffe kleuren, NOÉ & ZOË heeft het allemaal. Dit stoere Duitse kinderkleding merk heeft dit jaar het zilver in de wacht gesleept voor beste baby merk bij de Junior Design awards en dat snappen wij helemaal! Het éne na het andere toffe design scrollt voorbij op ons scherm, en tja.. probeer dan nog maar eens een aantal favorieten eruit te pikken.. Toch sprongen er een aantal items uit voor ons, wat vind je bijvoorbeeld van de jumpsuit met flamingos? En how ’bout de donkerblauwe trui met ogen en franjes aan de armen? Oh en wij zijn helemaal verliefd op de zwart met groene dierenkop print die we op een aantal items in de collectie terug zien. Wat vind jij van dit kindermode merkje?

Je shopt de collectie van noé & zoë via deze link

Klik hier om direct naar Noé & Zoë te gaan

Ken jij dit kinderkleding merk al?

Tags: , , ,

Plaats een reactie