DE NIEUWE BUDGET JURK VAN JULIE


DE NIEUWE BUDGET JURK VAN JULIE

We hebben weer een mijlpaal bereikt deze week! Nadat Julie d’r twee middelste ondertandjes er afgelopen weken al uit waren gegaan is zij sinds deze week ook niet meer in het bezit van een van haar voortanden. Ze is pas 5 en er dus lekker vroeg bij. De voortand zat een klein beetje los maar na een gevecht met een rijstwafel zat ie ineens wel heel los en bij de laatste hap showde Julie ineens alleen een gat en was de tand nergens meer te bekennen. Volgens haar had ze ‘m zeker niet ingeslikt maar na een uur op m’n buik op de grond gelegen te hebben moesten we helaas de zoektocht staken. Ze was erg verdrietig maar nadat ik had beloofd dat ik een briefje aan de tandenfee zou schrijven dat de tand er echt uit was gegaan maar kwijt was geraakt was het gelukkig weer oké 🙂

Dus nu is er een groot gat te zien bij elke glimlach en ze is apetrots. Doet je toch ook wel weer beseffen dat ze gewoon echt groot wordt! Al kan ik dat ook constant aan haar kleding merken. Broeken die ineens 7/8 lijken en mouwen die nog maar tot haar polsen komen. Met de lente en zomer in aantocht (soort van dan maar ik hou van positive thinking) gaan we langzaam op zoek naar een nieuwe garderobe. Met de nieuwe collecties die inmiddels overal te vinden zijn is er genoeg keus maar voor ik echt toesla wil ik eerst wachten tot alles er is. Nu zijn er gelukkig winkels als bijv Hema, waar je sowieso al wat basics in kan slaan zonder dat meteen de helft van je budget eraan is.

En een van die basics die Hema sinds vorig jaar in de collectie heeft is dit jurkje. Ze hadden ‘m in de winter in donkere kleuren en nu dus sinds kort in deze lichte streepvariant. De donkere varianten hangen hier al in de kast en ik vind dit model echt top staan. Het is een heel elastisch, iets wijd uitlopend jurkje met 2 zakjes aan de voorkant. Eigenlijk dus heel simpel maar het valt mooi, zit lekker en combineert ook met bijna alles. En streepjes zijn nou eenmaal altijd een goed idee!

Deze nam ik dus meteen mee, ze zou ‘m nu al aan kunnen met bijv een legging maar ik bewaar ‘m nog even tot de blote beentjes naar buiten kunnen. Sneakertje eronder en klaar is de outfit. Het jurkje shop je al voor een mooi klein prijsje maar is ook nog eens geregeld in de aanbieding, echt een aanrader! Heb jij dit jurkje al in je huis voor je dochter?

Je shopt het jurkje hier bij de Hema

Klik hier om de jurk direct te shoppen

Plaats een reactie