DE NIEUWE JURK VAN PHILEINE!

Door Renske:

Phileine heeft een pittig weekje achter de rug, wat begon met een beetje verkouden zijn eindigde in een hardnekkige griep die een volle week heeft aangehouden. Nu is het er ook de tijd van het jaar voor maar dit bleef helaas niet bij wat snotteren en hoesten. Ze was echt volledig gevloerd en heeft dagen torenhoge koorts gehad waarbij ze niet wist wat ze met zichzelf aan moest, en wij ook niet zo goed met haar. Zo zielig om zo’n hoopje ellende te zien worstelen met het ziek zijn en zeker omdat er maar niet veel verbetering in leek te komen. Nu maak ik me met een huisarts als man gelukkig wat minder snel zorgen maar die kleintjes zijn dan zo hulpeloos.En waar de andere 2 veel genoten van de lekkernijen die de Sint met zich meebracht heeft Phileine dagen zelfs geen pepernoot in haar mond gestopt.

En in haar geval weet ik dat ze zich dan echt ellendig moet voelen. Ik vond dus dat ik haar wel een beetje mocht opvrolijken en als dat niet met iets lekkers kan af en toe werkt het in haar geval ook vaak met iets nieuws qua kleding. Phileine kan als echt meisje heel blij worden van een nieuwe jurk of rok en laat ik daar gelukkig net vorige week tegen aanlopen 🙂

Bij Zara vond ik dit lichtroze jurkje met lange mouwen van een heel zacht wollig stofje. Dit modelletje heeft Zara vaker in de collectie en dat vind ik haar heel leuk staan.  En hoe ziek ze ook was, ze moest en zou wel in stijl op de bank liggen dus elke morgen ging haar pyama uit en werd een van haar lievelings rokjes of jurkjes aangetrokken. Heel belangrijk natuurlijk 😉 Inmiddels is ze weer zo goed als opgeknapt, al mis ik op deze foto’s nog wel wat kleur in haar gezicht. Morgen maar wat pepernootjes die ze nog te goed heeft naar binnen werken voor wat extra energie! Phileine draagt ‘m hier met haar lievelings maillot van Iglo +Indi en laarsjes van Clic.

Je shopt het jurkje via deze link

Klik hier om het jurkje direct te shoppen

Wat vind jij van het nieuwe jurkje van Phileine?

Plaats een reactie