PHYLLON IN BOBO CHOSES!

Mix & matchen met verschillende kleuren, stoffen en printjes, ik word er helemaal blij van. En zolang het weer nog enigszins grijs en grauw blijft zorgen we zelf maar voor wat kleur en vrolijkheid!

Deze nieuwe outfit van Phyllon is lekker opvallend en net even anders. Phyllon draagt een sweater en broek van toch wel één van mijn favoriete kindermode merken; Bobo Choses. De mosterdkleurige sweater matcht mooi met de knal rood/oranje geprinte sweatbroek. Wat ik zelf echt een pluspunt vind aan de kinderkleding van Bobo Choses zijn de zachte stoffen en de mooie afwerking. Zo heeft de sweater ook een gave bies over de zijkant van de mouw, wat ‘m net weer even speciaal maakt. De broek is bedrukt met de logo van Bobo Choses – wist je trouwens dat logo’s weer helemaal in zijn en mogen gezien worden? –

Het is een baggy model waar deze stoere knul lekker in kan bewegen, spelen en rondrennen. Om de outfit af te maken draagt Phyllon er een stoer spijkerjasje van de Zara overheen. Heb je die gave print op de achterkant al gezien? Het is een echte eye-catcher! Een paar zwarte Vans eronder en Phyllon is ready to go. Wat vind jij van zijn kleurrijke mix & match outfit?

Je kunt de sweater en broek via deze link shoppen bij Bobo Choses

Klik hier om direct te shoppen bij Bobo Choses

Wat vind jij van Phyllon zijn outfit? Ook iets voor jouw zoon?

Foto’s door Maru Alvarez

Plaats een reactie