DE NIEUWE OUTFIT VAN BEAU

Door Renske:

Ik zat van de week te denken dat het ergens niet goed gaat hier in huis. Ik heb 2 meisjes met een behoorlijk sterke eigen wil, zeker als het om kleding gaat en die ook nog eens erg kritisch zijn. En ik heb een makkelijk mannetje van nog geen twee die überhaupt nog geen mening heeft en had ie het wel dan kan hij ‘m niet eens geven want hij zegt nog niks 😉

Maar waar het dus misgaat; ik ben degene die ‘s avonds met de meisjes de kleding klaarlegt voor de volgende dag en ze aankleedt in de ochtend en Michel haalt Beau uit bed en kleedt hem aan. Terwijl ik eigenlijk bij Beau zo heerlijk m’n gang zou kunnen gaan en steeds weer andere combi’s en setjes zou kunnen maken zonder ook maar enige vorm van discussie. En ik merk dat Michel maar gewoon wat uit de kast pakt en best snel geneigd is steeds hetzelfde aan te trekken omdat dat elke keer weer bovenop komt te liggen na het wassen.

Dus gisteravond dook ik eens zijn kast in om eens te kijken wat er onderop die stapels ligt en wat niet aangetrokken wordt. Vind ik daar dus gewoon deze legging van Mini Rodini uit de nieuwste collectie met de kaartjes er nog aan, he-le-maal vergeten aan te trekken omdat hij in eerste instantie nog iets te groot was. En in de andere la precies hetzelfde met dit streepjes shirt van Mingo. Een modelletje wat steeds weer terugkomt in hun collectie maar deze blijft zo leuk vind ik!

En laat ik nou niks leukers vinden dan het combineren van streepjes met (dieren)printjes! Dus zie hier Beau z’n ‘nieuwe’ setje die hij waarschijnlijk nog veel gaat dragen omdat ik ze beiden steeds bovenop in de kast terug ga leggen. Wat vind jij van deze combi?

Klik hier om het T-shirt te shoppen & hier om Mini Rodini te shoppen

Klik hier om het T-shirt te shoppen & hier om Mini Rodini te shoppen

Wat vind jij van Beau zijn nieuwe outfit?

Tags: ,

Plaats een reactie