3X NIEUWE COLLECTIES BIJ KIXX-ONLINE


3X GAVE NIEUWE COLLECTIES

Verheugen jullie je ook altijd op het moment dat de nieuwe collecties worden gelanceerd? Hoewel we nog midden in het winterseizoen zitten, is er niets leuker dan het zien, voelen én shoppen van de nieuwe zomercollecties. Fijn is dat veel van deze collecties nu ook al perfect gedragen kunnen worden. Mix & match jouw favorieten winter items met de nieuwe eye-cathers van de nieuwe zomercollectie!

Waar sommige kinderkledingmerken nog even op zich laten wachten zijn er ook al een aantal gave kinderkleding collecties uitgeleverd en die zetten we natuurlijk graag even voor je op een rijtje 😉 Bij Kixx Online shop je nu namelijk al de frisse em vrolijke SS18 collecties van o.a. Name it, Tommy Hilfiger, Molo, Tumble ‘N Dry (zeker even kijken!), Bellerose, Scotch Shrunk en ‘R’belle en meer! Genoeg merken om je alvast helemaal in de zomerse sferen te wanen. Want met al die regen en de grijze grauwe lucht is dat zéker geen vervelende bijkomstigheid.

Wij hebben alvast een aantal favorieten voor je bij elkaar geshopt, maar neem zeker zelf ook snel een kijkje in de webshop want er is heel veel leuks! Naar welke collectie kijk jij ieder seizoen weer uit? Leuk als je het ons laat weten in een reactie onder deze blog of of Facebook.

NAME-IT

Name it brengt deze zomer weer fijne prints en frisse kleuren. Voor de boys zien we de sporty trend goed terug en de meiden mogen deze zomer lekker opvallen in fijne knalkleuren.

Scotch & Soda

Stoer, fashionable en helemaal volgens de laatste trends. De kinderkleding collectie van Scotch & Soda zit weer vol gave eye-cathers! Heb jij de gehele collectie al bekeken?

Tumle ‘N Dry

Het Nederlandse kinderkledingmerk Tumble ‘N Dry is bij velen favoriet en ook dit seizoen zal de collectie je niet teleurstellen! En roze voor boys, love it!!

Heb jij al geshopt in de nieuwe collectie?

Tags: , , , , , , , , ,

Plaats een reactie