BLOG FREE: NIEUWE WEBSITE LIVE!

Daar is ie dan eindelijk!!! Dé nieuwe website van Kindermodeblog!!

Als dat geen goed begin van het nieuwe jaar is?! Ik ben echt super super super blij dat ie eindelijk af is. De site. Want het is echt een zeer langlopend project geweest. We hebben er echt enorm veel tijd en energie in gestopt. Bloed, zweet en tranen. En als zo’n website dan bijna af is, dan ga je echt denken in dagen. Wanneer gaan we Live? Vandaag? Morgen? Eind deze week?
We naderden het einde van het jaar. En eerst hoopten we erop dat ie nog LIVE zou gaan vóór het nieuwe jaar. Om dat doel te bereiken werden er door ons veel extra uren gemaakt. Ook in de avonden. En ook in het weekend. Helaas werd het geen einde van 2017. En toen zag het eruit dat het 1 januari zou worden. Wauw! 1 januari. Als dat geen goed begin van het nieuwe jaar zou zijn?! Ik vond het een bizar en toevallige samenloop. Mooi ook wel. Een nieuwe website die eindelijk LIVE zou gaan, op 1 januari nog wel?! Hier hadden we van te voren nooit bewust over nagedacht, maar nu leek het ons wel heel leuk en mooi. Helaas moesten we op 2 januari concluderen dat het ook gewoon te mooi was om waar te zijn.
Het werd 5 januari. Eindelijk gingen we LIVE! En wat bleek??? Ik werk namelijk door Linkedin herinnerd aan mijn ‘ werk verjaardag’ . Blijkt 5 januari dé dag te zijn waarop ik Kindermodeblog begon, 7 jaar geleden. Dé dag waarop ik mijn eerste blog schreef. Is dat niet leuk, toevallig én bijzonder?
De kans is velen malen groter dat jij er op die dag 7 jaar geleden nog niet bij was dan wel. Daarom even een korte visualisatie zodat ik jullie kan uitleggen hoe bijzonder dit voor mij is. Deze mijlpaal. Op die dag dat ik begon, 7 jaar geleden was dat vanaf een laptop in onze huiskamer / open keuken in ons oude huis. Doutzen was toen 14 maanden en ik werkte toen 2 dagen per week in een kinderkledingwinkel. Ik had toen een vrij normaal en rustig leven. En de dag dat ik begon, was er in feite nog niets. Alleen ik, een laptop en heel veel liefde en inspiratie voor kindermode dat ik online, met jullie, wilde delen. Nu, 7 jaar later, is er een bedrijf, een kantoor en een team van gastbloggers én heb ik twee vaste medewerkers in dienst. Dat verschil van toen en nu is echt ongelooflijk groot, ook het verschil in de hoeveelheid werk achter de schermen. Dat is echt gegroeid en gegroeid. Ik denk eigenlijk dat de hoeveelheid werk, niet is voor te stellen als volger. Dat hoeft natuurlijk ook niet, maar jullie zien eigenlijk vooral de leuke dingen! De blije foto’s en de blije blogs. Maar het is zoveel meer dan dat!
Ik heb de afgelopen 7 jaar zoveel leuks en bijzonders mogen meemaken. En dat lijkt maar niet op te houden. De komende weken vlieg ik voor werk naar Florence, naar Kopenhagen en naar Milaan. En ik realiseer me maar al te goed dat dit heel bijzonder is. Dat ik dit kan, en mag doen. Ik ben hier ook heel dankbaar voor. Maar ook probeer ik het in 2018 iets rustiger aan te doen, want de balans was een beetje zoek de laatste tijd. Daarover vertelde ik jullie laatst al een beetje op mijn Instagram. En daarom ben ik ook zo ontiegelijk blij dat die verdomde website nu eindelijk af is. En dat ie zooo mooi is geworden!! Ja al zeg ik het zelf, maar ik ben er oprecht echt heel erg blij mee!! Ik vind ‘m nog mooier dan ik me van te voren had kunnen voorstellen. Ik hoop dat jullie ditzelfde gevoel ervaren en mee beleven, en dat jullie ook ontzettend blij zijn dat jullie Kindermodeblog een nieuwe jas heeft. En dat alles net even wat sneller, beter en fijner werkt. Laat je me weten wat je ervan vindt?! Reageren op de blog is weer als vanouds en stukken makkelijker, dus ik zou het heel leuk vinden als je onder deze blog een reactie achterlaat. Nu zal ik nog even kort vertellen, wat er ongeveer allemaal nieuw is! Want behalve dan de nieuwe jas en vormgeving is ook dit nieuw:

– makkelijker zoeken
-blogs delen met je vrienden via whatsapp
het (gastbloggers) team stelt zich aan je voor! (op de aboutpagina)
– brandspagina: zoeken op merk én leeftijd
– meer video ( binnenkort komen er weer nieuwe video’s aan)
– vactures in de kindermode (zoek jij een baan in de kindermode of heb je er één aan te bieden? We make the match!)
– reacties achterlaten is nu makkelijker
– verschillende topics waar je op onderwerp kunt zoeken, zoals kinderschoenen, babymode, kinderjassen
– tienerpagina (speciaal voor en door tieners een aparte inspiratie pagina )
– diensten ( waaronder personal shopping!)
– musthave en outfits pagina

En eigenlijk nog veel meer!

Pak lekker een kopje koffie of thee en ga lekker rond kijken op de nieuwe Kindermodeblog!!
En ik zou het heel erg leuk vinden en waarderen als je een reactie achterlaat. Mocht je nog tips of suggesties hebben, stuur dan even een mailtje.

Veel plezier en inspiratie toegewenst op onze mijn nieuwe website!

Liefs Xx Free (klik hier voor mijn persoonlijke instagram, waar ik ook veel van mijn komende reisjes zal delen)

Leuk als je hieronder laat weten wat je van de nieuwe website vindt!! 

10 Reacties

 • door Joyce
  Posted 12 januari 2018 21:17 0Likes

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Ziet er supertof uit! Ik blijf je absoluut volgen!
  Liefs Joyce

 • door Janske
  Posted 12 januari 2018 22:33 0Likes

  Wat een mooie mijlpaal! Succes met de nieuwe website!

  • door frederieke1
   Posted 23 januari 2018 13:55 0Likes

   Heee Janske!! Dankjewel!!! Liefs Free

 • door Tjits
  Posted 12 januari 2018 22:49 0Likes

  Super mooi geworden Free! xx

 • door Heddy
  Posted 12 januari 2018 23:14 0Likes

  Súper trots op jullie!!!! ? Hebben jullie weer mooi voor elkaar!! Liefs

 • door Kelly
  Posted 13 januari 2018 08:59 0Likes

  Mooie site hoor!
  Pas sinds de geboorte van Nova ben ik je gaan volgen, zo’n 3 jaar geleden.. En blij toe, de kinderkleding die je hier in de omgeving kunt kopen zijn zo gewoon. Door jullie ben ik meer gaan durven om leuke maar ook gewaagde combi’s te maken! Kindermode is echt een fashion dingetje geworden en i love it!!
  Heel veel plezier en succes nog!
  Hard work, pays off!

  Liefs kelly

 • door Daniëlle
  Posted 22 januari 2018 19:05 0Likes

  HOERA!
  Gefeliciteerd met de nieuwe website.
  Ik denk dat ik nu zo’n 5 jaar volger ben van Kindermodeblog, en daar gaan denk ik nog heel wat jaartjes bij komen. Ik vind het leuk om allemaal verschillende stylen te zien. Ik haal er telkens weer inspiratie uit.
  Keep up the good work!

  • door frederieke1
   Posted 23 januari 2018 09:07 0Likes

   Hi Daniëlle, dankjewel voor je comment!! En wat superleuk (en gezellig) dat je Kindermodeblog al 5 jaar volgt….!!! Te gek om te horen dat je er nog steeds geïnspireerd door wordt, daar doe ik het voor!! Dankjewel ♥♥♥ Fijne dag vandaag, Liefs Free

 • door Lien
  Posted 22 januari 2018 19:27 0Likes

  Hoera lieve Freddie! Ziet er prachtig uit!

  • door frederieke1
   Posted 23 januari 2018 09:05 0Likes

   Dankje lieve Lien!!! Was me een projectje wel 😉
   Liefs XXXX

Plaats een reactie