DE NIEUWE WEBSITE VAN KIXX-ONLINE IS LIVE!


De nieuwe wintercollecties worden dezer weken uitgeleverd en je snapt natuurlijk wel dat ik daar graag met mijn neus bovenop zit! Welke trends gaan we zien? Wat zijn de nieuwe pareltjes? En welke musthaves komen er op mijn persoonlijke wishlist? De meeste kinderkleding collecties heb ik een jaar geleden al mogen bekijken, op beurzen bijvoorbeeld of in de kindermode showrooms. Maar dacht je dat ik alles kan onthouden? Dat alles me precies bijblijft? Oh no. Ook voor mij is het keer op keer weer een feestje wanneer de nieuwe collecties uitgeleverd worden!! Worden jullie hier ook zo blij van? Wat zijn jouw favoriete merken, op welk kinderkleding merk kun jij je echt verheugen?

Nu kom ik regelmatig in de leukste kinderkledingwinkels, maar uiteraard houd ik het wereldwijde web nóg beter in de gaten. Ik bel dol op online shoppen ( en ik moet bekennen, ook steeds meer!! ) Zo kwam ik er vorige week achter dat Kixx een volledig vernieuwde website heeft. Halleluja! De webshop van Kixx is vernieuwd, verfrisd en ‘verhipt’. Is dat een woord? Ook is de vernieuwde website mobile responsive. Dus shoppen vanaf je mobieltje – neem in gedachte: terwijl je lekker ligt bij te komen op de bank van een drukke werk of mamadag-  is vanaf nu nog makkelijker. En verleidelijker, met al dat leuks voor onze kroost. Ach, wat willen wij moeders nog meer? 😉 Dit moet ik natuurlijk even met je delen.

Maar voordat ik jullie binnenkort ga platgooien met nieuwe collecties, deel ik eerst nog even mijn favo SALE items. Yes, je shopt nu bij Kixx met 50% korting!!

Oh ennnn…..t/m woensdag 27 juli is het ook nog eens gratis verzenden! Welk item is jouw favoriet?

Klik hier om direct te shoppen in de vernieuwde webshop van Kixx-online

113190_0

Vest Newton Revolution

113368_0-1

Tuinbroek Finger in the nose

113792_0_1

Rokje Little Indians

113531_0-1

Sweater IKKS

114424_0

Jurk Name it

113977_0

Legging Scotch R’belle

115392_0

Badpak Popupshop

113796_0

Legging Little Indians

115650_0_1

Short Tumble ‘n Dry

114306_0

Onesie Popupshop

 

Klik hier om direct te shoppen bij Kixx-Online

Welke van deze items is jouw favoriet?

Tags: , ,

Plaats een reactie