Parijs, verhuizen en Fabulous Mama blog

Frederieke WieberdinkDit weekend gingen Esther en Jerr naar Parijs om voor Kindermodeblog enorm veel inspiratie op te doen en nieuwe merken te spotten. Ze kwamen bomvol nieuwe energie en adrenaline terug! Parijs was super geslaagd (zie verslag) en de komende tijd zul je op Kindermodeblog nog veel meer over de leukste kindermode merken én trends -gespot in Parijs- horen, zien en lezen. Waarom ik zelf niet in Parijs was? Ik was dit weekend met hele andere dingen bezig. Er moest gesjouwd worden! Hoewel ik het echt jammer vond niet mee te kunnen naar Parijs, heb ik verhuisd met een smile van oor tot oor! Want na ruim twee jaar zitten wij dan eindelijk in ons droomhuis.

Tussen het verhuizen door moest er gewoon geblogd worden – op een iets lager pitje- en schreef ik tussen de verhuis dozen mijn nieuwe blog voor Fabulous Mama . Ik vond het tijd voor een blog Boys only met extra veel mix & match inspiratie!

Kom je mijn nieuwe blog voor Fabulous Mama lezen?

XFree

Tags: , ,

Plaats een reactie