PHILEINE IN JURK SPROET & SPROUT

PHILEINE IN NIEUWE JURK SPROET & SPROUT

Door Renske:

Hallo 2018! De vakantie is weer voorbij en iedereen is weer naar school. Ze waren er bij mij ook wel weer aan toe moet ik zeggen, goed teken. Zelf krijg ik als het nieuwe jaar begonnen is ook weer het idee dat we naar de lente toe kunnen gaan leven, al moet waarschijnlijk het koudste weer nog komen maar zo voelt het een beetje. De sale is nog steeds in volle gang en omdat alles tegenwoordig online via welk kanaal dan ook gecommuniceerd wordt blijf ik alles bekijken. Met al die hoge kortingen word ik gewoon te hebberig en ik kan de keuzes dan ook goed verantwoorden voor mezelf 🙂

Een van m’n favoriete webshops is Lou & Blue, ze hebben een ruim assortiment met de mooiste kinderkleding merken en daarnaast ook heel veel speelgoed en items voor de kinderkamers. En ook daar is de big sale aan de gang. Met het uitkijken naar de lente in mijn hoofd vond ik hier dit jurkje van Sproet & Sprout voor Phileine. Ze kan ‘m nu dragen met een legging of maillot maar ik zie ‘m straks ook helemaal voor me met blote beentjes en slippers of sneakertjes.

Ik hou echt van streepjes en je kan ze ook overal mee combineren. Een van mijn favo combi’s is die met een panterprintje. Phileine draagt er hier een legging onder van Lindex en roze Nike’s. Heb jij de sale van Lou & Blue al gespot?

Klik hier om naar de webshop van Lou & Blue te gaan

Klik hier om direct bij Lou & Blue in de SALE te shoppen

Wat vind jij van het nieuwe jurkje van Phileine?

 

Plaats een reactie