DEZE JURK VAN SPROET & SPROUT IS TE GEK


Jurkjes, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Naast het feit dat vele meisjes én moeders er dol op zijn is het ook zo’n item wat je super gemakkelijk het hele seizoen door kunt dragen en combineren. In de nieuwe wintercollectie van het Nederlandse kinderkleding merk Sproet & Sproet zit dit seizoen ook echt een te gek jurkje wat ik graag met je wil delen! Stoer van buiten en super zacht van binnen. Het jurkje is aan de binnenkant namelijk gevoerd wat het dragen nog fijner maakt en je dochter deze winter extra warm houdt. Lorrayne draagt haar jurk met all-over iglo, eskimo en visjes print op een zwart witte streep legging. Een paar stoere boots eronder en ze is klaar om lekker te gaan spelen! Wat vind jij van deze jurk van Sproet & Sprout?

Je kunt het jurkje shoppen via deze link

_63A6263 _63A6186 _63A6283 _63A6348 _63A6315 _63A6248 _63A6295 _63A6308

Klik hier om direct te shoppen bij Sproet & Sprout

Is dit jurkje ook iets voor jouw dochter?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie