DEZE JURK VAN SPROET & SPROUT IS EEN ECHTE MUSTHAVE!

Door Sophary:

Jullie hebben vast ook de nieuwe collectie van Sproet & Sprout al gespot. Ik vind het thema winterpret met de Eskimo’s voor dit seizoen helemaal te gek. En uiteraard is de collectie weer helemaal monochrome. En monochrome items kan ik super goed combineren.

Tot dit weekend kon ik me niet voorstellen dat het winterseizoen in aantocht is, vanwege al die mooie dagen nog in september. Maar ik heb toch echt de verwarming opgedraaid en winterkleding uit de kast gehaald. En dit winterjurkje van Sproet en Sprout kon Aimee dan eindelijk aan. Gezien het nog niet super koud is, kan ze het jurkje nu makkelijk aan zonder maillot – het jurkje is namelijk dik gevoerd en dus helemaal winterproof. Wat vind jij van de nieuwe jurk van Aimee?

Je kunt de jurk shoppen via deze link

dav dav dav dav dav dav dav

Klik hier om de jurk direct te shoppen bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van de jurk van Aimee?

Tags: ,

Plaats een reactie