JAELYN IN NIEUWE JURKJE VAN GRO COMPANY

Door Nienke:

” Ken je dat? Dat je een item of outfit voor je dochter geshopt hebt en denkt: “Oh man, die wil ik ook wel voor mezelf!” Dat overkomt mij regelmatig. Zo ook met deze outfit. En vooral het jurkje!

Het jurkje is van Gro Company. Ik ben gek op streepjes. Zowel voor mezelf als voor mijn meiden. Because stripes are always a good idea right?;) Je kunt ze overal mee combineren. Ze hebben van dezelfde print ook een halflange rok en een sweater. Ook super mooi, maar ik vond het oversized model van dit jurkje ook zo tof! De maillot is van Tiny Cottons, de sokken van Repose Ams, de haarband van Mio*Co en de schoenen van Vans.

Jaelyn rockt deze outfit zo, dat ik er gewoon jaloers op word. Nu is mijn mening natuurlijk hartstikke subjectief. Want ik ben zo’n moeder die helemaal verliefd is op d’r eigen kinderen. Sorry, no sorry. Maar dit staat d’r toch fantastisch? Een soort van 4 going on 14. En dan moet ze nog 4 worden, volgende week. “

Je kunt het jurkje hier shoppen

Klik hier om het jurkje te shoppen 

Wat vind jij van het nieuwe jurkje van Jaelyn?

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie