FOTO’S VAN HET FEESTJE BIJ KINDERMODEBLOG

De tafel stond vol lekkers, de ballonnen hingen in de lucht en de kledingrekken vol leuks stonden klaar. Vorige week hadden wij een klein feestje voor onze volgers bij Kindermodeblog in Utrecht! Wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad. Heel leuk en gezellig om onze volgers ‘in het echt’ te ontmoeten!! Vandaag delen we een kleine sfeer impressie van ons feestje…Kijk je mee?

Tijdens onze Popupshop hadden we o.a. nieuwe kinderkleding collecties van Sproet & Sprout, iglo+indi, Bang Bang Copenhagen, Organic Zoo, Funky XS, maar ook het Deense MILK Copenhagen voor kids én jawel, dames! En ook toffe samples die wij de laatste jaren hebben verzameld gingen als broodjes 😉 Ook onze fotograaf Maru was er om leuke plaatjes te schieten! Het was gewoon heel gezellig. Punt.

Iedereen die langs is geweest, super bedankt!!

Kon jij er zelf niet bij zijn? En ben je benieuwd naar de kleding en schoenen die nog over zijn? Meld je nu aan voor onze extra online SALE door een email te sturen naar frederieke@kindermodeblog.nl met als subject: aanmelden online sale

-X-FREE

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie