BEAU IN ONE WE LIKE!

BEAU IN ONE WE LIKE!

Door Renske:

Wanneer kindermode echt je hobby is geworden denk je op een gegeven moment dat je de meeste merken en shops wel kent maar niets is minder waar. Ik blijf me verbazen over de hoeveelheid (nieuwe) kinderkleding merken en shops die ik elke keer weer mag ontdekken.

Zo kwam ik via Kindermodeblog het Zweedse merk One We Like op het spoor. Een duurzaam kinderkledingmerk met een klassieke Scandinavische style die kleine collecties ontwerpt gemaakt van “left-over” stoffen, in combinatie met ontzettend hippe en stoere prints voor zowel jongetjes als meisjes. De prints worden ontwikkeld in samenwerking met bekende designers. Ik werd op slag verliefd op deze sweater voor Beau in deze prachtige blauwe kleur die ik heel goed bij hem vind passen. En dan die stof…….. de sweater is van 100% biologisch katoen en dat voel je en zie je er ook echt aan af.

Ik ben fan en Beau was ook meteen in zijn nopjes met z’n nieuwe trui. Ik heb ‘m hier gecombineerd met de streepjes legging van Mingo die bijna overal bij matcht. Én via deze link kun je zien hoe jij kans maakt op een item uit de collectie van One We Like, want Kindermodeblog geeft 2 items weg!!

Ken jij dit merk al?

Je shopt de sweater via deze link bij One We Like

Klik hier om direct te shoppen bij One We Like

Check de post hieronder en WIN een item van One We Like!

Plaats een reactie