BEAU IN GAVE LEGGING ONE WE LIKE


Door Nathalie:

De feestmaand is alweer in volle gang. Sint is inmiddels terug naar Spanje dus we kunnen ons volop storten op de kerst. Wij zijn dit jaar laat met het versieren van ons huis en het halen van een kerstboom. Het is toch allemaal anders als je in een tijdelijke woning verblijft. Het is niet echt eigen. Daarnaast hebben we een stuk minder ruimte dus ben ik nog aan het schuiven, zodat we ook een plekje voor de kerstboom hebben, want kerst zonder kerstboom is geen kerst. Daarnaast ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor de kerstdagen, heb de jongens gevraagd wat voor lekkers ik moet maken voor het kerstdiner op school en wat ze tijdens het diner aan willen.

Jongens echt feestelijk kleden vind ik best moeilijk. Ben zelf niet zo van de jasjes en blousjes dragen de jongens niet graag. Het blijft dan altijd vrij basic…..lees: normale kleding die ze iedere dag dragen, maar ik wil dan vaak wel iets nieuws. Vorig jaar heb ik voor alle drie een leuke strik aangeschaft om de trui of het vestje een beetje dan feestelijker te maken. Dat vinden ze wel stoer. Voor de oudste twee moet ik nog op zoek naar iets leuks, maar voor Beau ben ik inmiddels klaar. Via Kindermodeblog kwam ik op de website van One We Like terecht en vond ik deze toffe zwarte legging met witte stipjes. Superleuk voor de feestdagen, maar zeker ook voor daarna.

De taille in het broekje kan je d.m.v. een knoopje verstellen. Zie je vaker bij jeans maar niet zo vaak bij leggings. Erg fijn! Voor de verjaardag van Beau heb ik het streepjes shirt van Mingo gekregen. Zo’n streepje blijft zo goed te combineren. Met een zwart strikje en sneakers heb je toch een toffe combi. En ook nog goed te combineren met een fijn vest. Staat zo lekker eigenwijs en met deze koude dagen is het ook heerlijk warm. De legging is dus ideaal…..echt een aanrader als je het mij vraagt. En wist je dat Kindermodeblog ook een hele gave give-away heeft? Klik hier om te kijken hoe jij kans kunt maken op een tof item uit de collectie van One We Like

Je kunt de legging hier shoppen bij One We Like

Klik hier om direct naar de webshop van One We Like te gaan

Wat vind jij van de legging van Beau?

Wil jij ook kans maken op een items uit de wintercollectie van One We Like? Klik hier!

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie