REIN EN MAAS IN ONE WE LIKE

Door Heddy:

Het einde van het jaar 2017 nadert, dat betekent een hoop gezelligheid, veel wijntjes en vooral genieten met familie en vrienden! Maar het betekent ook dat we straks het jaar 2018 gaan verwelkomen, het jaar dat onze jongens vier jaar worden (HELP!). Gelukkig duurt dat nog een hele tijd, maar toen ik deze foto’s maakte, kwam dat besef wel enorm.

Ze worden groot, heel groot. Hebben een mening aan tafel, vertellen wat ze leuk vonden van de dag en zijn zo ondernemend als Freek Vonk. Dat is overigens niet echt bevorderlijk voor de foto’s van deze twee, maar ach! (Ook hierin zie je weer die mening, haha) Gelukkig zitten we wel nog heel vaak op 1 lijn en zo ook met dit toffe setje!

De blauwe kleur van het merk ‘One We Like’ was echt liefde op het eerste gezicht. De kleur is zo helder, daar krijg je spontaan een blij gevoel van! Als ik de trui van Rein zie, wil ik direct in de auto of het vliegtuig stappen om heerlijk naar de sneeuw te gaan. Herkenbaar onder de sneeuwfanaten?

Onder de trui van Rein heb ik een grijs blousje aangedaan van de Zara, met daaronder de dots legging van Mingo, all time favourite! Voor Maas heb ik gekozen voor een stoere grijze jeans van de Zara en het dots shirtje van Mingo. Ik zeg outfitje in de koffer en op naar de sneeuw! Kunnen jullie ook zo blij worden van die heldere kleuren bij je kind?

Wil jij een item uit de collectie van One We Like WINNEN? Check dan deze link wat je moet doen

Je kunt de items hier shoppen bij One We Like

Klik hier om direct naar de webshop van One We Like te gaan

Wat vinden jullie van de looks? Check de post hieronder om te zien hoe jij kans kunt maken op een items uit de collectie!!

Tags: , , , ,

Plaats een reactie