LMTD TIENER PORTRETSERIE | FLOORTJE

Deze week publiceren we op Kindermodeblog een portretserie van 3 tieners. Wat houdt ze bezig? Wat vinden ze van mode? Van welke YouTubers zijn ze fan? En wat vinden ze interessant? Vandaag staat deel 2 online!

Maak kennis met Floortje de Waard, 12 jaar oud en fan van YouTubers Vera Camilla en Jessie Maya. De kledingstijl van Floortje verschilt elke dag: de ene keer draagt ze een stoere jeans met oversized trui en de andere keer gaat ze voor een tule rok met een gaaf t-shirt.

_63A5868

Mijn favoriete YouTuber is Jessie Maya. Zij is anders dan de rest en is heel erg goed in make-up en daar houd ik van. Ze is transgender en ik vind het super interessant om te zien hoe ze daarmee omgaat. Ze is heel positief en straalt dat ook uit. Toen ik een video van haar voorbij zag komen, vond ik haar meteen leuk en heb ik me geabonneerd op haar kanaal. Ze had op dat moment nog maar iets van 30 abonnees. Ik ontdekte pas later dat ze transgender was. Dat vond ik zo speciaal dat ik niet meer gestopt ben met het kijken van haar video’s. Ondertussen kreeg ze steeds meer volgers en nu zit ze op 110.554 volgers! Ik hoop dat ik Jessie ooit ga ontmoeten want dat lijkt me echt helemaal geweldig.

‘Ik probeer altijd om als eerste haar video te liken, het is me één keer gelukt om de achtste liker te zijn!’

_63A5761

Jessie vlogt bijna nooit maar maakt altijd gewone video’s, die vind ik ook het leukst om te kijken. Van vlogs leer je niks, die gaan over wat mensen op een dag doen en bij normale video’s worden vaak veel tips gegeven. Als ze een nieuwe video plaatst, probeer ik altijd om de eerste liker te zijn. Het is me nog nooit gelukt, maar ik was wel een keer de achtste. Dat vond ik superleuk! Jessie is echt een voorbeeld voor mij. In een look book wat ze een keer heeft gemaakt had ze een heel gaaf t-shirt aan. Ik heb dat shirt toen ook gekocht. Ik koop eigenlijk wel vaker dingen die ik op YouTube heb gezien. Zo heb ik een keer een rokje gekocht en ik koop veel make-up die mijn favoriete YouTubers gebruiken.

_63A5840

Het leukste aan mode vind ik dat ik mezelf kan zijn. Mijn eigen stijl is heel verschillend. De ene keer kleed ik me stoer en de andere keer weer wat liever. Ik vind het vooral heel leuk om nieuwe dingen uit te proberen. De outfit van LMTD die ik aan had tijdens de shoot vond ik echt leuk. Ik zou ‘m zelf ook wel willen hebben. Het shirtje ziet er lief uit door de kleur en de print, de mouwen vind ik echt schattig. De broek maakt de outfit weer wat stoerder door de scheuren die erin zitten. Deze combinatie vind ik gaaf.

Floortje draagt een Top en jeans van de nieuwe tienercollectie van LMTD.  Je kunt de collectie hier online shoppen bij NAME IT of online bij Wehkamp en Kleertjes

Je kunt de LMTD tienerlijn ook fysiek shoppen bij de NAME IT winkels in Amersfoort, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen, Tilburg, Venlo en Heerhugowaard.

Of bij de kinderkleding winkels Big L, Intersport van de Berg, Schweigmann, Every one young fashion store, Kidzs, Freewear. 

BEKIJK HIER DEEL 1 VAN DE TIENER PORTRETSERIE

Tags: , , , ,

Plaats een reactie