VINGINO LANCEERT TIENER COLLECTIE!

Iedereen opgelet, maar vooral moeders met tieners 茅xtra goed聽opgelet!! 馃槈

Het is z贸贸贸 lastig, hoor ik moeders met (bijna) tieners聽vaak zeggen. Het is zo moeilijk shoppen zeggen ze dan. Het zijn voor mij inmiddels herkenbare verhalen.聽Het klopt ook wel. Tieners vallen vaak tussen wal en schip. ‘Te groot’ voor kinderkleding, maar eigenlijk nog聽‘te klein’ voor dames en聽herenkleding.
Gelukkig heb ik heel goed nieuws!! Steeds meer modemerken richten hun pijlen namelijk op deze ‘verloren’ doelgroep. Het aanbod wordt dus steeds groter en groter. 聽Ik denk dat 2017 h茅t jaar gaat worden van de upcoming TIENER kinderkleding!
En stiekem ben ik blij dat ik niet meer met een mond vol tanden sta als moeders me weer eens om advies vragen. Een paar jaar geleden wist ik ‘t zelf ook niet zo goed. Maar nu kan ik je echt gericht een aantal hele leuke merken tippen. Want ze zijn er nu ook echt! En ik聽heb zo’n vermoeden dat dit lijstje nog聽veel langer gaat worden…Ik blijf je uiteraard van alles op de hoogte houden!

Ook het populaire Nederlandse kindermode merk Vingino heeft een speciale tienercollectie gelanceerd!! En hier zit superveel leuks tussen. Het is een聽speciale lijn gericht op tieners die weten wat ze willen. Een聽aantal outfits uit deze collectie wil ik daarom graag met je delen….
Let’s meet de 13-jarige friends Julius & Julius & Feline op Kindermodeblog. Ze voelen zich alle drie heerlijk in deze kleding! Lekker een beetje chillen en keten. Wat vind jij van hun nieuwe outftis?

Leuk als je dit laat weten in een reactie op Facebook 馃檪

Over de nieuwe Vingino collectie
De nieuwe tienercollectie van Vingino past zo in elke聽tiener kledingkast. Van fijne basics tot echte trend items die je gemakkelijk met elkaar kunt mix & matchen. De combinaties zijn eindeloos. De nieuwe tienercollectie聽van Vingino is zoals we van dit聽kindermodemerk gewend zijn sportief, stoer en van zeer goede kwaliteit.

Vingino staat natuurlijk bekend om coole聽denims en die zien we in de nieuwe collectie ook zeker聽terug. Hoge kwaliteit broeken gemaakt van de beste denimstoffen. M茅t of zonder gaten, it is up to you! Ook de wat langere lengte shirts en blouses zien we veel terug deze zomer. Draag een stoere army blouse op een streep T-shirt zoals Julius, rol de mouwen een stukje op en je hebt een frisse, casual outfit die er stoer uitziet zonder teveel poespas.聽En wat dacht je van een het gestreepte spijkerjasje en jeans van Feline? Echte聽eye-catchers die je op veel verschillende manieren kunt dragen. Stiekem ook leuk voor jezelf toch?! 馃槈

Leuk als je Kindermodeblog blijft volgen voor nog meer tienerkleding inspiratie!

Je kunt via deze link naar Vingino om te shoppen

_63A3212 _63A2457 _63A2677 _63A2695 _63A2710 _63A2731 _63A3175 _63A2740 _63A3079 _63A2992 _63A3147 _63A3178 _63A3240 _63A3201

Klik hier om direct de nieuwe tienercollectie van Vingino te shoppen

Zelf nog geen tiener thuis? Vingino heeft ook een MINI collectie

 

Foto’s door Alina Krasieva Photograpy

Tags: , ,

Plaats een reactie