LMTD TIENER PORTRETSERIE | MAAIKE

Deze week publiceren we op Kindermodeblog een portretserie van 3 tieners. Wat houdt ze bezig? Wat vinden ze van mode? Van welke YouTubers zijn ze fan? En wat vinden ze interessant? Lees mee!

Meet Maaike van Zoelen. Ze is 12 jaar oud en gek op het kijken van video’s op YouTube. Haar favoriete vloggers zijn MeisjeDjamila, Dylan Heagens, Onnedi en Furtjuh. De leukste modetrend op dit moment vindt ze Nike sneakers, die draagt ze maar al te graag!

_63A6148

”Ik vind MeisjeDjamila de leukste YouTuber om naar te kijken. Ze is altijd zo vrolijk! De dingen die ze in haar video’s doet legt ze altijd heel goed uit. Ze laat bijvoorbeeld heel veel zien over Amerika, waar ze nu woont. Dat vind ik super gaaf om te zien. Het lijkt mij zelf ook leuk om in Amerika te wonen, maar ik denk dat ik toch het liefst in Nederland blijf wonen. De video’s met challenges zijn mijn favoriet om naar te kijken. Ze doet dan vaak dingen met een soort ‘straf’ en dat vind ik altijd wel grappig om te zien. Ik krijg altijd een melding als MeisjeDjamila een nieuwe video heeft geplaatst. Als het kan kijk ik de video meteen, maar soms zit ik in de les en dan kan dat niet. Helaas ;).

_63A6012 _63A6033

De kledingstijl van MeisjeDjamila zelf vind ik niet zo bijzonder. Ze draagt wel leuke kleren, maar daar blijft het bij. Ik gebruik haar eigenlijk nooit als inspiratiebron. MeisjeDjamila maakt veel DIY’s, die video’s vind ik altijd heel cool om te kijken. Ik doe de DIY’s niet na want ik heb vaak die spullen niet in huis, maar ik vind het wel echt leuke video’s om naar te kijken.

‘Het leukste aan mode vind ik dat mensen zichzelf kunnen uiten met de kleren die ze dragen’

_63A6258

Mijn eigen kledingstijl is best stoer, maar ik draag ook wel ‘normale’ dingen. Het leuke aan mode vind ik dat je met kleding jezelf kan uiten en kan laten zien wie je bent. De outfit van LMTD die ik aan had tijdens de shoot vond ik echt superleuk. Ik hou heel erg van rokjes. En de tekst op het T-shirt vind ik ook heel grappig. Deze outfit zou ik zo een keer dragen naar school!”

Maaike draagt een T-shirt en rok van de nieuwe tienercollectie van LMTD.  Je kunt de collectie hier online shoppen bij NAME IT of online bij Wehkamp en Kleertjes

Je kunt de LMTD tienerlijn ook fysiek shoppen bij de NAME IT winkels in Amersfoort, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen, Tilburg, Venlo en Heerhugowaard.

Of bij de kinderkleding winkels Big L, Intersport van de Berg, Schweigmann, Every one young fashion store, Kidzs, Freewear. 

Lees ook: Name it lanceert nieuwe tienercollectie onder de naam LMTD

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie