DE PARTY OUTFIT VAN JULIE


Door Renske:

Zo, we hebben de beste Sint uitgezwaaid. Ik vond de tijd dat hij er nu was precies goed, die kids zij  toch altijd helemaal hysterisch in die periode. Tel daar verschillende virussen bij op en onze chaos was compleet. Die 2 weken waren dus gewoon goed zo en nu gaan we lekker over op kerst. Ons huis is al volledig in kerstsferen, best vroeg maar afgelopen zondag was 1 van de weinige dagen de komende periode dat we een dagje met z’n vijven thuis waren dus hebben we die meteen gebruikt om de kerstboom neer te zetten en de rest te versieren.

Vroeger was ik helemaal niet zo weg van kerst maar sinds de kids er zijn en we in dit huis wonen ben ik helemaal om. Het mag van mij nu lekker over de top, kitscherig en vooral met veel goud en glitter 🙂 Qua kleding vind ik het uiteraard ook leuk dat de kerst eraan komt want dat betekent nieuwe kerst outfitjes shoppen! Ik heb het idee dat er nu zo veel meer is voor de kids dan een paar jaar geleden, eigenlijk moeilijk om te kiezen! Maar gelukkig vieren zij 4 dagen kerst en is er ook nog oudjaarsavond dus genoeg setjes om te dragen! Voor Julie heb ik in ieder geval 1 setje compleet! Een tijdje terug ben ik met haar en haar vriendinnetje  + moeder de stad in gegaan en hebben de meisjes (onder onze kritische blik) hun kerstoutfitje voor school uitgezocht.  Ze hebben sowieso al veel dezelfde kleding omdat wij dezelfde smaak hebben en ook met het kerstdiner in de klas willen ze  graag weer ‘tweeling’ zijn.  We hebben flink rond gekeken maar zijn uiteindelijk in z’n geheel bij Zara geslaagd. En niet zo gek, ik zou nog wel 2 complete outfitjes voor kerst daar kunnen shoppen, te leuk hun ‘ready to party’ collectie!

De meisjes vielen direct op dit elastische glitterrokje met volant en deze velvet body wederom met glitters en een volant. En in plaats van nette zwarte schoentjes die vervolgens nooit meer gedragen worden hebben we dit jaar gekozen voor zilveren glitter sneakers met een bontje aan de binnenkant die hierna ook gewoon weer aan kunnen! Glitterpanty erbij en gaan zeg ik! Nou bijna dan, Zara had nog een leuke accessoire die bij echte unicorn- en glitterfans niet mag ontbreken. Check even dit te leuke maskertje! Een aantal van deze items hebben we meteen meegenomen en een aantal hebben we in de zak van de Sint gedaan. Julie was zo happy, en helemaal toen bleek dat haar vriendin ook die items van de Sint had gekregen. Zo’n goede smaak heeft die oude man!

Zo dit is onze eerste partylook! Heb jij ook al geshopt voor de feestdagen?

Je shopt de body hierde rok hier & de sneakers hier

Je shopt de body hier – de rok hier & de sneakers hier

Wat vind jij van de party outfit van Julie?

Heb jij al mee gedaan met onze WIN  ACTIES?

Klik hier als je kans wil maken op een paar nieuwe schoenen voor je zoon of dochter
En klik hier als je een item uit de collectie van Picnick Barcelona wilt winnen

Tags: , ,

Plaats een reactie