OUTFIT VAN FREE | LEOPARD LOVER

OUTFIT VAN FREE | LEOPARD LOVER

Panterprint is zoals jullie weten een rode draad door mijn leven. Al vanaf jongs af aan zijn panterprint en ik twee handen op één buik. Sommige seizoenen sla ik ook wel een beetje door. Zoals nu. 2017. Dan moet ik soms lachen om mezelf. Zoals deze week. Ik had aan: een panterjas én panterschoenen. En toen ik naar binnen liep om een doekje te halen om het kinderstoeltje van de fiets droog te vegen kreeg ik een binnenpretje. Niet om die plensbui of dat natte zadel. Daar moet ik niks van hebben. Want als Oliver moet gaan zitten op een nat fietsstoeltje dan zijn de rapen gaar. En ik doe er momenteel echt álles aan om dat te voorkomen. Lees: om driftbuien na school te voorkomen. Zing maar met me mee. Het is een fase 😉 Het is een fase 😉 Anyway. Terug naar dat doekje. Voel je ‘m aankomen? Ook panter dus. Ja! Een panterdoekkie! 🙂

Dus ja. Ieder seizoen – jaar in, jaar uit – zijn er verschillende panter motiefjes in mijn kledingkast te vinden. En ook in die van de kids. De leukste jassen van Oliver en Doutzen? Yup. Panter. Het enige buitenbeentje hier in de familie is Sjoerd. Het virus is nog niet op hem overgeslagen. Misschien kan ik het bij hem eens voorzichtig proberen aan te wakkeren? Misschien moet ik voorzichtig beginnen. Met een paar nieuwe sokken bijvoorbeeld? In panter motief? Wat denken jullie?! 😉

Ook in de kinderkleding collecties vis ik altijd mijn favoriete pantertjes eruit. Maar dit seizoen is het eerlijk gezegd ook niet zo moeilijk. Dit jaar is panterprint namelijk heel, heel duidelijk een modetrend. De winkels hangen er vol mee! Was jou ook vast al wel opgevallen. Ik hoop dat de panterprint me niet gaat vervelen – dat zou ik namelijk echt doodzonde vinden – maar ik vermoed dat het een blijvertje is. Wat denk jij? Zal het me ooit gaan vervelen?

Nu naar mijn outfit van vandaag. Warm, gelaagdheid en comfy! Tikkie casual, tikkie stoer. Let op ‘t detail: bloemen kolletje. Juist deze mix van printjes, daar hou ik van. Wat jij? Eén ding is zeker. Mij krijg je in deze outfit niet koud.

Geniet lekker van de kerstdagen en de tijd met jouw familie en gezin.

Heel veel liefs XxFree
( klik hier om mij ook op Insta te volgen)

frederieke wieberdink Free: Trui Pull & Bear, Jas Pull & Bear, Jeans Stradivarious, Top Bershka, Schoenen Zara

Voor meer van mijn outfits: Klik hier om mij te volgen op Instagram

foto’s door Maru Alvarez

Tags: , ,

Plaats een reactie