DEZE KINDERKLEDING MERKEN ÉN MEER OP CIFF KIDS


Kort geleden had ik al leuk nieuws voor jullie – lees de blog hier als je ‘m gemist hebt – dat Kindermodeblog dit jaar  naar de kindermode beurs CIFF KIDS in Copenhagen gaat. Je snapt natuurlijk dat we daar heel veel zin in hebben. Ik bedoel, wie kijkt er nu niet uit naar het zien van nieuwe kinderkleding collecties, trends en gave musthaves?! Juist 😉 En ik kan niet wachten om het allemaal te gaan delen, met jou!

Zoals ik in mijn vorige blog al vertelde staan er op CIFF KIDS in Denemarken meer dan 300 toonaangevende merken op het gebied van kindermode, interieur en lifestyle. Een aantal van deze kindermode merken wil ik graag even met je delen omdat ik niet kan wachten om deze (kindermode) merken eind januari te bezoeken en te bekijken. Natuurlijk ga ik jullie tijdens de beurs helemaal op de hoogte houden van alle nieuwe trends en kinderkleding merken. Maar op deze manier kunnen we ons er allemaal al een beetje op gaan verheugen. Naar welke kinderkleding collectie kijk jij het meest uit? En welke mag ik volgens jou écht niet missen op de beurs? Leuk als je het in een reactie op Facebook laat weten, want dan ga ik deze zeker voor je in de gaten houden!

Zit je er klaar voor? Ik heb ze even opgesplitst want het zijn er nogal wat. De kinderkleding collecties waar ik zelf erg naar uit kijk zijn o.a. Mini Rodini, Soft Gallery, Mar Mar Copenhagen, Popupshop, MP Denmark, maar bijvoorbeeld ook het kinderschoenen merk Angulus. Stuk voor stuk gave kinderkleding merken uit Scandinavië. Verder ben ik heel benieuwd naar de nieuwe collecties van Sproet & Sprout, Tumble ‘N Dry, Bobo Choses, Monkind, Les Coyotes de Paris, VEJA, Wildkind en eigenlijk nog veel meer om op te noemen.

Op het gebied van interieur en lifestyle is ook altijd veel moois te zien. Bekende namen als Cam Cam Copenhagen, Loullou, Fabelab, Lapin & Me, Minipop en Roommate showen de nieuwe collectie tijdens CIFF KIDS. Benieuwd naar alle kindermode- en lifestyle merken die aanwezig zijn tijdens de CIFF KIDS? Klik hier

En dat heb ik nog een heel leuk en excited nieuwtje! Ik heb in samenwerking met CIFF KIDS een hele toffe shoot mogen doen voor Sparkle26.com !! Ik kan niet wachten om het resultaat met jullie te delen. Dus ben jij al benieuwd naar wat er komen gaat? Naar de nieuwe zomer én wintercollecties van volgens jaar? Zet a.s. dinsdag 26 december (jup, tweede kerstdag 😉 ) dan in je agenda want dan komt deze speciale CIFF KIDS X Frederieke Wieberdink editorial online!! Spannend!

Voor meer info over CIFF KIDS vind je via deze link

** English **
A little while ago I already shared some cool news with you – read the blog here if you’ve missed it – Kindermodeblog is going to the kids fashion fair CIFF KIDS in Copenhagen this year. Naturally we are very excited. I mean, who doesn’t look forward to seeing all these new collections, trends and cool musthaves. You get me ;).

As I mentioned in the previous blog, CIFF KIDS features more than 300 leading brands in the kidsfashion, interior design and lifestyle industry. I want to share a few of these with you today as I can’t wait to visit and see these brands in January. Of course I will keep you updated while we’re at CIFF KIDS, but this way we can all look forward to it. Which kids fashion collection are you most curious about? And which one can I absolutely not walk past when we’re there? Let me know in a comment on Facebook and I’ll keep an eye out for you! 

Are you ready for it? I’ve split them up a bit because there’s quite a lot. The fashion collections I personally look forward to most are Mini Rodini, Soft Gallery, Mar Mar Copenhagen, Popupshop, MP Denmark, but also the kids shoe brand Angulus. Each and every one of these are amazing brands from Scandinavia. Furthermore I’m very excited about seeing the new collections from: Sproet & Sprout, Tumble ’n Dry, Bobo Choses, Monkind, Les Coyotes de Paris, VEJA, Wildkind and so much more. 

There’s not just an overload of gorgeous kids fashion and shoes. The interior design and lifestyle industry is also very well represented with well know brands as Cam Cam Copenhagen, Loullou, Fabelab, Lapin & Me, Minipop and Roommate showing their new collections during CIFF KIDS Copenhagen. Want to know all the brands that will be present during CIFF KIDS? Click here. 

Last but certainly not least I’ve got some more news to share with you, because I can finally tell you that, in collaboration with CIFF KIDS, we’ve done a super cool shoot for sparkle26.com. The shoot gives you a unique sneak peak of the new summer ànd winter collections of 2018. So if you’re excited to see whats coming, mark the 26th of December (yup, Boxing Day 😉 ) in your calendar because that is when this very special CIFF KIDS X Frederieke Wieberdink editorial will be online! Exciting stuff!

Voor meer info over CIFF KIDS vind je via deze link

Naar welke nieuwe collecties en merken kijk jij uit?

Tags: ,

Plaats een reactie