Hoewel we volop in de feestmaand zitten en we druk bezig zijn met de voorbereidingen voor ”most wonderful time of the year” kijk ik stiekem al weer uit naar het nieuwe jaar. Natuurlijk geniet ik ook van de feestdagen, kom maar door met al die gezelligheid. Maar het nieuwe jaar betekent dat het beurzen seizoen weer van start gaat en oh ik kan je vertellen dat ik hier heel veel zin in heb. De nieuwe AW18/19 wintercollecties zien en voelen – yup, in deze kindercollecties worden in januari op de kindermode beurzen getoond – nieuwe kindermode merken ontdekken en de laatste kindermode trends en musthaves spotten. I love it. Ik krijg er ook altijd zoveel nieuwe inspiratie van, zo’n heerlijk positief gevoel!

Natuurlijk neem ik jullie tijdens de aankomende beurzen mee in dit kindermode avontuur. Ik bedoel, al dit leuks moet ik toch met jullie delen 🙂 Komend beurzen seizoen ga ik voor het eerst naar CIFF KIDS in Denemarken. Een toonaangevende kindermode beurs, waar meer dan 300 kindermode merken, maar ook interieur en lifestyle merken getoond worden. Een Scandinavische kindermode beurs waar niet alleen de nieuwste collecties geshowd worden, maar er ook aandacht wordt besteed aan toffe events. Ik ben heel benieuwd. Je snapt dus vast wel, dat ik stiekem mijn blik al wat verder heb gelegd dan december en niet kan wachten om naar Denemarken af te reizen en CIFF KIDS te zien en ervaren.

Én binnenkort zal ik nog een heel leuk nieuwtje met jullie delen! Want in samenwerking met CIFF KIDS komt er een hele toffe samenwerking aan. Ik kan nog niet te veel verklappen, maar het belooft heel gaaf te worden. Hebben jullie al een idee wat het zou kunnen zijn? De beelden hieronder van afgelopen zomer editie geven jou – en mij – alvast een kleine indruk van de beurs. Zijn jullie net als ik ook zo benieuwd naar de nieuwe collecties? En wat zou jij terug willen zien in ons beurs verslag van CIFF KIDS? Leuk als je het laat weten!

** English **

Even though we’re right in the middle of the festive season, and busy with the preparations for the most wonderful time of the year, I’m secretly already looking forward to the new year! Of course I’m also enjoying the holidays, I mean, bring on the party! But the start of the new year also means the start of all the kids fashion conventions with all the new collections, and man of man am I excited for that. Being able to see and feel the new AW18/19 collections – yup, that’s the collection their showing in January – discovering new brands and spotting new trends and must haves. I love it. It gives me so much inspiration and leaves me with that warm, fuzzy, positive feeling.

Of course I’ll be bringing you along to all the conventions this season, I mean, I can’t withhold all those beautiful clothes from you can I? This season I’m going to CIFF KIDS in Denmark for the first time. CIFF is a leading kids fashion convention showing over 300 fashion brands but also interior design and lifestyle brands. A Scandinavian kids fashion convention not only showing the newest collections but also focussing on cool events in the industry. I can’t wait to see. You understand why I’m secretly already looking a little past the December month and can’t wait to travel up to Denmark to see and experience CIFF KIDS.

Ànd, very soon I’ve got some more exiting news to share with you because we’re working on a collaboration with CIFF KIDS. I can’t tell you much about it just yet, but I promise you, it’s going to be awesome! Can you guess what it’s gonna be? To give you – and me – a little impression of what the convention is going to be like, we’ve got some images from the summer edition of CIFF. Are you just as exited about all the new collection as I am? What would you like us to show you in our convention report? Let us know! 

Klik hier voor meer informatie over CIFF KIDS

Tags: , ,

Plaats een reactie