6X FEEST ITEMS VOOR JONGENS

Dare to be different

Is jouw zoon al helemaal klaar voor de feestdagen? Of zit je nog met je handen in het haar en heb je nog wat last minute feest inspiratie nodig? 😉

Deze feestdagen is het namelijk niet meer een must om helemaal netjes in pak te gaan. Je kunt je look net even iets stoerder en ook comfortabeler maken met een hippe broek zoals nummer 1 & 6. Dit geeft net even een leuke twist aan je look. Omdat de bovenkant wel strak en netjes blijft zoals nummertje 2 & 3 is het toch heel feestelijk en chique. Maak de outfit helemaal af met een gave vlinderdas, hoe leuk is dat! Net even die extra touch. Wij zijn benieuwd, hoe zit jouw zoon dit jaar aan het kerst diner? Laat het ons weten!

  1. Broek Iglo+Indi
  2. Blouse Tumble ‘N dry
  3. Colbert Mango
  4. Vlinderdas Zara
  5. Schoenen Gallucci
  6. Broek Scoth&Soda

Welk nummertje is jouw favoriet? Welk item hangt zometeen bij jou in de kast?

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie