TUMBLE ‘N DRY SALE


Sale, sale, sale! Het blijft een tover woord. Mooie items voor een leuk prijsje, wie wil dat nou niet?! Steeds meer winkels komen met sale en ook het leuke kinderkleding merk Tumble ‘N Dry kan niet achterblijven. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten zijn wij gek op alle items van Tumble ‘N Dry en we kregen dan ook spontaan een glimlach op ons gezicht toen we zagen dat de sale was begonnen. Want de items zijn werkelijk om bij weg te dromen. Wat dacht je bijvoorbeeld van gave spijkerbroeken, coole sweaters en mooie vesten voor een prikkie? Voor de meiden zien we geweldig leuke items zoals het gave sterrenvest, de spijkerbroek met ikat print en de coole blauwe trui die Nanna droeg in een van de blogs. Allemaal musthaves voor in jouw meisjes kast! Maar ook voor de jongens heeft Tumble zat stoere items, zoals een sweater met dino’s erop, een cool vest met camouflage print en ook de blauwe winterjas van Reza is te vinden in de sale! Krijg jij al zin om te shoppen? We helpen je graag een handje mee…. In de link vind je namelijk alle hippe sale items! Have a fashionable day.

Klik hier om de sale items voor meisjes te shoppen en hier voor jongens.

HQ-Kindermodeblog.nl-kinderkleding-mode-kids-hippe-kleren-kinderen-8

Kindermodeblog-outfit-fotoshoot-kids-mode-kinderen-fashion-kinderkleding-meisjes-32

Kindermodeblog-outfit-fotoshoot-kids-mode-kinderen-fashion-kinderkleding-meisjes-113

Kindermodeblog.nl-kinderkleding-hip-meisjes-stoer-mode-kinderen-261

Shop de sale items voor jongens via deze link en voor meiden klik je hier!

Laat je het ons weten als je nog iets leuks hebt gescoord?

Tags: , ,