OLIVIA IN NIEUWE SWEATER EMILE ET IDA

Door Yvon:

Olivia is aan het aftellen. Aftellen tot Kerstmis. Olivia kan niet wachten om kindje Jezus te zien in de Kerststal.De Kerststal in de Sint Jan in Den Bosch is zeker een bezoekje waard. Ieder jaar weer wordt het Kerstverhaal tot leven gebracht. Met prachtige dieren, beelden en mooie geluiden. Wij zijn al een paar keer geweest en zullen na Kerst nog een keertje gaan om naar Jezus te gaan kijken. Aftellen tot aan onze vakantie naar Zuid Afrika. Even de winter ontvluchten en de zomer opzoeken. Wie nog leuke tips heeft voor leuke plekjes met kinderen rondom Kaapstad, let me know!

En het allerbelangrijkste is: aftellen tot Olivia haar verjaardag. Bijna is het zover, Olivia wordt 4 jaar. Ze kan niet wachten om ‘het nieuwe tijdperk’ in te gaan. Eindelijk mag ze naar de basisschool. Hier kijkt ze al een lange tijd naar uit. Een nieuwe school, een nieuwe juf, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Een grote ontdekkingstocht waar zij erg naar uit kijkt. Het kleine meisje is binnenkort niet meer klein. Best een bijzonder moment om toch even bij stil te staan.

Olivia is de laatste tijd hard aan het groeien. Weer tijd voor een nieuwe (school proof) garderobe ;). Ze krijgt steeds meer een eigen smaak en laat ‘s ochtends vaker haar mening horen wat ze wel en vooral niet aan wil. Soms vind ik dat best lastig. Zo lang ik haar kleding uit mag kiezen, doe ik dat heel graag. Alhoewel haar eigen mening en smaak ook welkom is, vooral ze nu naar de basisschool gaat. Olivia is dol op jurkjes, rokjes, leggings, sweaters en feestkleding. Daarnaast is ze gek op schoenen.

We hebben samen een te gekke sweater (in de sale!!) uitgekozen bij Lou & Blue. Een fantastische webshop met prachtige merken. Een van mijn favoriete merken op dit moment is Emile et Ida. Daar is de gestreepte sweater ook van. Een mooie pasvorm, zacht stofje en mooie details. Emile et Ida is misschien niet goedkoop maar de kwaliteit is echt top. Nu is het wel het moment om je slag te slaan in de sale bij Lou & Blue. Zoveel leuks!

Olivia draagt de sweater hier in combinatie met een kraagje van La Collerette op een panter legging van Mar Mar Copenhagen en een jasje van Scotch R’Belle. Zelf uitgekozen en goed gekeurd door mama. 😉 Bijna klaar om naar de basisschool te gaan!

Klik hier om de sweater te shoppen

Shop hier de sweater van Emile et Ida.

Wat vinden jullie van Olivia haar outfit? En heeft jouw dochter ook al een eigen mening?

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie