PERSOONLIJKE BLOG FREE: MIJN VOORNEMEN VOOR 2018

PERSOONLIJKE BLOG FREE: MIJN VOORNEMEN VOOR 2018

Hey! Leuk dat je er weer bent!!

Yes!

Je ziet het goed! Dit is dé fotoserie van een post die je misschien al voorbij hebt zien komen op mijn Instagram vorige week. Een post die ging over ‘het perfecte plaatje’. En over het niet zo perfecte plaatje. Ik schreef dat ik oprecht blij ben dat steeds meer mensen de minder perfecte plaatjes, momenten en verhalen delen. En dat dit ook steeds meer geaccepteerd wordt. Maar het blijft nog wel een ingewikkeld iets, vind ik. Want ‘mooi en perfect’ scoort nog altijd beter. In de vorm van likes bijvoorbeeld. Doodvermoeiend, ik weet het. Wanneer je een bedrijf runt zoals ik, waarbij het ook veel draait om ‘likes, volgers en bereik’ dan ga je er ook steeds meer over nadenken. Je wordt je meer bewust van dit werkt wel, dit werkt niet. En je gaat daarin dus steeds meer ‘mee bewegen’. Mee bewegen met het gros van de mensen. Maar word ik daar blij van? Nee eerlijk gezegd niet. Mijn voornemen voor het nieuwe jaar is dus ook om dat meer los te laten. Ik hou van kinderkleding en wil de liefde hiervoor (en voor mijn baan als kinderstyliste) met jullie delen!!!!  Ik wil jullie graag inspireren met bijzondere kinderkleding. Kinderkleding die je niet overal ziet, waar niet iedereen in loopt, en dat nét even anders is gecombineerd. Eigenlijk wat je misschien al wel gewend bent van mij, maar dan nog net wat meer. Dichter bij mijn eigen gevoel, terug naar mijn basis. Misschien wel van toen likes, volgers en bereik nog niet bestonden 😉

Blijf je volgen én reageren? Want ik hou van gezelligheid en ik wil de liefde voor de kindermode (en het ondernemerschap) heel graag met je delen.

Maar zullen we het perfecte leven en de perfecte plaatjes in 2018 een beetje overboord gooien? Goed plan? En doe je gezellig mee? Gewoon wat minder perfect. En elkaar meer gunnen. Kaaiken is laaiken” 😉

LIEFS FREE

En ja, ik ben ben verliefd op deze trui van Oliver. Zeker in combinatie met zijn groene sweatpants, één van zijn – mijn lievelingsbroeken. Onderaan de blog staan de linkjes van zijn kleding en natuurlijk die van mij. Xx


Free: Trui Stradivarious, Kolletje Bershka, Jeans Zara, Schoenen Stadivarious
Oliver: Trui Billy Bandit, Broek Scotch & Soda, Schoenen Adidas

Foto’s door Maru Alvarez

Plaats een reactie