PERSOONLIJKE BLOG VAN FREE: GRIEKENLAND MET KIDS

Omdat het buiten aan één stuk door regent, zit er maar één ding op. Ik moet gewoon met mijn hoofd de wolken in, terug naar Griekenland. Even terug met mijn gedachten naar onze heerlijke vakantie – foto’s kijken helpt hierbij – want het lijkt alweer eeuwen geleden. Erg is dat he! Heb jij dat ook altijd? Dat je zo snel na je vakantie weer in je dagelijkse ritme en routine zit, waardoor de vakantie alweer heel lang geleden lijkt?!

Griekenland dus. Een fantastisch land, met heerlijk weer, aardige mensen, lekker eten. En heel veel zon, zee en strand! Daar was ik echt zooo aan toe! Ik had voor Kindermodeblog enorm hard gewerkt de laatste weken, met veel lange shoot dagen en styling projecten. Tijd dus voor wat rust en familytime!! En hoewel we in eerste instantie naar Portugal zouden vliegen, besloten we vanwege het slechte weer last minute om te boeken en gingen we ineens ‘morgen al naar Griekenland’ Lang leve de vrijheid en spontane plannen!! Ik moest nu wel als een gek ineens de koffers inpakken, maar gelukkig had ik de belangrijkste dingen voor de kinderen al in huis! En Doutzen pakte zelf haar hele koffer in, is dat normaal voor een 6-jarige?! Haha, ik vond het iig heel leuk en handig van d’r! Voor Oliver telde ik alle setjes uit en nam ik nog wat extra kleding mee. En natuurlijk een pak zwemluiers, reserve speen en wat speelgoed. Meer hadden we niet nodig!  Kijk je gezellig mee?

 

Chillmodus aan!

Met een goeie bak koffie en een view!

DSCN0673Ineens kwam er een grote kudde schapen langs op de beach. Oliver en Doutzen vonden het geweldig!

 

Dit setje heb ik vlak voor de vakantie gescoord bij de H&M, lekker budget.

DSCN0815Mama en Oliver. Oliver draagt één van mijn lievelingsbroekjes van Popup Shop. Ik blijf me elke keer weer verbazen over de kwaliteit, die is echt top!

DSCN0761
Oliver in z’n nieuwe broekje van Pocopato, lekker stoer zwart / wit. Hij is helemaal bedrukt met leuke illustraties en tekstjes. Op de achterkant staat ‘Follow your dreams’ dus ik liet me inspireren door de billetjes van Oliver 😉

Doutzen vindt zwemmen (net als de meeste kinderen denk ik??) he-le-maal het einde. 

IMG_5449DSCN0662Vakantie is heel veel limonade drinken en ijsjes eten! V
Baywatch Oliver in zijn Popupshop zwembroek en Uv shirt van Beach & Bandits!IMG_5225

Mijn 3-liefdes!

Nog meer chillen!

Vakantie is om heeeeel blij van te worden!
Met de voetjes van de vloer 🙂

 

Nieuwe energie om er weer tegenaan te gaan!! Veel leuke en nieuwe projecten in de pijp, ook voor jullie!
Als je voor mijn blogs (Kindermodeblog + MamaGlossy) nog ideeën wilt droppen of je hebt feedback, stuur me gerust een email! frederieke@kindermodeblog.nl Ik heb iig weer heel veel zin om te bloggen! 🙂

Ik hoop dat je het leuk vond om even mee te kijken met mijn vakantie. Voor de zomer hebben wij nog niets geboekt, maar het zou me niets verbazen als het weer Griekenland wordt. Heb jij al vakantieplannen?

– X♡ – Free

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie