PERSOONLIJKE BLOG OVER SPARKLE26

Het kan je haast niet ontgaan zijn 😉 Mijn nieuwe website Sparkle26.com is gelanceerd!!! Op 26 januari, 10 dagen geleden alweer! Ik had nog niet eerder de tijd om je even persoonlijk bij te praten. Dat ga ik nu even doen dus!

Op Sparkle26.com zal elke maand (op de 26e!!) een nieuwe editorial shoot gepubliceerd worden, die een maand lang in the picture zal staan! Een editorial met mooie fotografie, met styling, met mooie content. Een mooie editorial die de tijd krijgt om in te werken, een maand lang!

Elke maand zullen we met een nieuw (creatief) team uitpakken rondom een thema of onderwerp. Iets dat actueel speelt in de wereld of wat mij persoonlijk bezig houd. Eigenlijk is Sparkle26 daar ook al mijn persoonlijke antwoord op. Alles gaat zo snel, is vluchtig, gehaast. Dat vind ik soms zo zonde! Ik wil graag langer stilstaan…

Waarom Sparkle26 hoor ik je denken?

Omdat ik heel graag mooie content wil maken. Dingen waar ik nog meer tijd, energie, creativiteit en teamwork in kan stoppen. Omdat ik daar blij van word. Omdat ik graag wil vernieuwen, omdat ik wil inspireren! Omdat ik graag wil stilstaan, samen met jou.

Issue1 staat in het teken van ‘Free Spirit’ En het resultaat van Issue1 kun je hier zien. Ik zeg heel eerlijk, ik ben er supertrots op!

Op Sparkle26 ga ik persoonlijk in op mijn ‘Free Spirit’, wat dit voor mij betekend. Maar ook Sophie, Alina en Janniene vertellen wat Free Spirit voor hun betekent. Je kunt onze persoonlijke blogs lezen via deze link.

Wat is Free Spirit voor jou? Heb jij daar toevallig al over nagedacht?

Sparkle26 is voor mij weer het levende bewijs dat ik doe wat ik wil! Dat ik mijn dromen achterna ga en dat ik me door niets of niemand laat tegenhouden 😉 En ik hoop dat jij dat ook doet!!

Do we have a date? See you at Sparkle26.com on the 26th !

Liefs FREE

Ps 1. De afgelopen 10 dagen heb ik al enorm veel leuke, lieve en positieve reacties gehad op Sparkle26, super bedankt daarvoor!!! 

Ps 2. Hierbij een paar ‘behind the scenes kiekjes’ 😉

_63A7779 _63A7838 _63A7857 _63A8156 _63A7892 _63A9054 _63A8128 _63A9039

 

Klik hier om naar Sparkle26 te gaan

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Plaats een reactie