DE NIEUWE OUTFIT VAN JAELYN!

Door Nienke:

Eén van mijn favoriete kleuren als het najaar nadert, al een paar jaar op rij, is wijnrood. Althans, al een paar jaar op rij voor mezelf. Maar nu ook voor Jaelyn. Toen ik dit jurkje zag, van één van mijn nieuwe favoriete merken; Phil and Phae, dacht ik meteen wauw! En toen ik ‘m bij Jaelyn aan zag… Ik ben verliefd! Maar echt. De kleur is prachtig en vind ik Jaelyn heel mooi staan. Daarbij is de stof, zoals alle items van Phil and Phae, ook zó mooi en zacht. Waar ik eerder meestal op zoek was naar uitgesproken kledingstukken, ben ik nu steeds meer van de rustige, meer basic items. Nu wil ik niet zeggen dat dit een basic jurkje is, maar hij is effen en dat is voor mijn doen heel rustig. Maar ik houd er van. Je raakt er ook veel minder snel op uitgekeken en je kunt er veel meer kanten mee op met combineren.

De maillot is van Iglo + Indi en naar mijn mening een echte musthave maillot dit najaar. Super toffe print met die wimpers en lippen (kusjes, volgens Jaelyn) en matcht met bijna elk jurkje of rokje.

Twee fijne aanwinsten voor haar garderobe voor dit najaar. Naar buiten met een jasje en tasje (die laatste was Jaelyn’s eigen inbreng) erbij en ineens zie ik een echte kleuter lopen. Nou duurt het ook geen 2 maanden meer voordat ze 4 wordt en naar school gaat. Nou, daar gaat ze vast de show stelen. Is het niet met haar outfit, dan wel met haar mooie, lieve persoonlijkheid. Het jasje is een “oudje” van h&m. Die heeft ze al 2 jaar. Toen was het haar “stoeie jash” en nog altijd voelt ze zich stoer in dit jasje. Geef d’r eens ongelijk.;)

Je kunt het jurkje hier shoppen & en de legging hier

Je kunt het jurkje hier direct shoppen & en de legging hier

Wat vind jij van de nieuwe outfit van Jaelyn? Ook iets voor jouw meisje?

Deze maand zijn de Back to School styling dagen van Kindermodeblog! Personal styling, shoppen met Kinderstyliste Frederieke Wieberdink én laat je kind(eren) op de foto zetten door onze professionele fotograaf. Ben jij erbij?

  • A.s zaterdag 9 september – Groots&kleintje – Hendrik Ido Ambacht
  • Zaterdag 16 september – Lou & Blue – Alkmaar
  • Zaterdag 23 september – Stoerkids – Hilversum

Klik hier voor alle info! 

Tags: , ,

Plaats een reactie