SCOTCH R’BELLE | OUTFIT THIRZA

Look at this!! Thirza straalt helemaal in haar nieuwe outfit van Scotch R’Belle! En wij stralen ook als wij dit zien! Wij worden helemaal blij van de nieuwe collectie van Scotch…. Jullie ook?

Waarschijnlijk is het je al opgevallen… blauw, blauw & blauw. Precies… alles in dezelfde kleurtinten. Oftewel ‘Ton sur ton’. Dat is dé nieuwe trend van aankomende winter. Alles in dezelfde kleur hoeft echt niet saai te zijn, maar is juist super spannend door te variëren met verschillende materialen en prints.

Kijk maar naar de outfit van Thirza. Ze draagt een gebreide broek met mooie steekzakken en een grafisch printje. Op de broek draagt ze een mooi shirtje met streepjes en een lekker robuust vest met mooie details. Hebben, hebben, hebben!!!

Wat vinden jullie van de  outfit van Thirza?

Shop hier de items van Scotch

_63A5316

_63A5321

_63A5274

_63A5319

_63A5308

Shop hier de items van Scotch


Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

 

Tags: , ,