SCOTCH & SODA MUSTHAVE SWEATER


Het begin van een nieuwe week, met veel nieuwe kindermode! De nieuwe winter collecties worden uitgeleverd en oeh lala, dat is altijd zo’n moment waar we allemaal heel erg naar uitkijken. Al die leuke nieuwe kleertjes om heel, heel hebberig van te worden. De meeste mama’s hebben wel een paar favoriete kindermode merken. Naar welke collecties kijken jullie het meeste uit?

De nieuwe collectie van Scotch & Soda ziet er ook weer te gek uit en zul je op Kindermodeblog geregeld voorbij zien komen. Sem draagt vandaag een rode sweater van Scotch & Soda met een skatebord erop. De trui is echt helder rood en krijgt daardoor een frisse look. Sem draagt ‘m op zijn grijze broekje van Limited by name it. Have a fashionable day!

Klik hier om deze trui te shoppen

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding-19

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding-17

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding-15

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding-12

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding-14
Klik hier voor de nieuwe collectie van Scotch!

Wat vind jij van deze outfit?

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie