FLORELISE IN BY-BAR & SCOTCH R’BELLE

FLORELISE IN BY-BAR & SCOTCH R’BELLE

Soms heb je van die outfits waar je gewoon gelijk helemaal vrolijk van wordt. Waarbij je gelijk denkt, ja dit is ‘m! De fashionable outfit van Florelise vind ik daar een perfect voorbeeld van. Voor mij een typisch gevalletje van ”doe die ook maar in mijn maat” Vandaag deel ik ‘m dan ook graag met jullie. Een combinatie van verschillende stijlen, stoffen, kleuren en prints. Wanneer je me al iets langer dan vandaag kent, weet je dat dit helemaal bij mij past.

Florelise draagt hier een donkergroene sporty sweatpants van By-Bar. Een echte musthave voor dit seizoen, ook voor jezelf trouwens! Gecombineerd met de geprinte panter blazer van Scotch R’belle, waar velen van jullie al razend enthousiast over waren – bekijk hier ook hoe we ‘m eerder hebben gestyled – een perfecte mix & match van sportief en ‘netjes’. Een toffe outfit voor kleine en grote (tiener) meiden. En haal er gerust ook inspiratie uit voor je eigen outfit 😉 Een paar stoere sneakers mét glitter sokken eronder (raken jullie al een beetje gewend aan deze trend? I still love it!)  en Florelise kan er op uit met haar vriendinnen!

Is deze stijl ook iets voor jouw dochter? Leuk als je het ons laat weten!

Je shopt de broek hier & de blazer hier


Je shopt de broek hier & de blazer hier

Wat vinden jullie van deze look? Is dit stijltje ook iets voor jouw (tiener) dochter?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: ,

Plaats een reactie