FLORELISE IN GAVE PANTERJAS + STREEP BROEK SCOTCH!


FLORELISE IN GAVE PANTERJAS + STREEP BROEK SCOTCH!

Vandaag deel ik heel graag de fashionable outfit van Florelise met jullie! Eentje die perfect is voor hippe (tiener) meiden, die net als Florelise durven te combineren. Zelf word ik ook ook helemaal blij bij het zien van de outfit. Net even anders, maar tegelijkertijd ook super comfortabel en draagbaar. Zowel de blazer als de gave broek zijn echte eye-catchers en deze outfit laat zien dat je ook meerdere eye-catchers goed met elkaar kunt combineren.

De blazer is zo’n typische klassieker die eigenlijk niet in de kledingkast van je zoon, dochter én die van jezelf mag ontbreken. Waarom? Hoor ik je denken. Nou eigenlijk is het heel simpel, de blazer is al jaar en dag – seizoen in en uit –  zo’n item dat maar terug blijft komen en gewoonweg super gemakkelijk te combineren is. Heb je een feestje? Trek die blazer maar uit de kast. Maar ook wanneer je voor een stoere look gaat is de blazer je beste vriend.

Florelise draagt een blazer uit de wintercollectie van Scotch R’belle en toen ik ‘m zag was ik – zoals je misschien begrijpt – meteen verkocht. De print en de kleurencombinatie, I love it! Florelise draagt ‘m hier gecombineerd op een ruffle top van America Today en – nog zo’n fijn trend item – een soepel pantalon broekje. Ook van Scotch R’belle. Een outfit met verschillende printjes, kleuren en materialen. De sokken trend blijven we deze winter ook nog volop terug zien en hoewel velen er nog steeds een beetje aan moeten wennen, ben ik helemaal voor!! Het geeft de totale outfit een sportieve twist en is daarbij ook nog een lekker warm 😉

Een outfit waarin Florelise heerlijk kan chillen met haar vriendinnen. Wat vinden jullie van deze combi? Ook een outfit voor jouw dochter? Leuk als je het ons in een reactie op Facebook laat weten.


Je shopt de blazer via deze link


Je shopt de blazer via deze link

Wat vind jij van deze combi? En is deze outfit ook iets voor jouw (tiener)dochter?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie