BEAU IN PICNIK BARCELONA!


Door Nathalie:

Een van de leukste dingen van Kindermodeblog vind ik (buiten het feit dat ik het heel leuk vind om te mogen bloggen) het ontdekken van leuke en nieuwe kindermodemerkjes. Vaak komen er merken voorbij waar ik nog nooit van gehoord heb. Het merk Picnik Barcelona had ik wel vaker voorbij zien komen, maar had er zelf nog nooit eerder iets van gekocht. Tot nu toe! De collectie van deze winter vind ik echt super leuk. Mooie kleuren en printjes. Uiteraard kan ik niet alles kopen, want die geldboom groeit helaas niet bij ons in de tuin, maar dit vestje kon ik niet weerstaan. ’s Winters vind ik het heel fijn om laagjes bij de kids aan te trekken, zodat ze ook makkelijk iets aan of uit kunnen trekken. Daar zijn vestjes ideaal voor.

Daarnaast zijn ze goed door te dragen in het voorjaar als jasje. Zoals jullie wellicht is opgevallen ben ik geen moeder die hele heftige kleuren koopt. Vaak wel mooie printjes, maar qua kleuren wat rustiger. Picnik Barcelona is zo’n merk wat goed bij mijn smaak past. Toen het vestje deze week bij de post zat moest ik hem gelijk even showen bij Beau. Uiteraard heeft deze meneer daar niet altijd zin in, maar met een snoepje in het vooruitzicht doet die graag mee. Wat een heerlijk vestje….lekker zacht, mooie pasvorm en een tof printje. Hij had al dit I Dig Denim spijkerbroekje en zijn kistjes aan. Super stoer bij elkaar, maar met een mooie zwarte skinny broekje en een leuk strikje kan je hem ook goed als kerstoutfit gebruiken. Ben jij nu net als ik ook verliefd geworden op dit geweldige merk? Op instagram heeft Kindermodeblog nu een hele toffe win-actie. Doe snel mee en wellicht ben jij dan 1 van de gelukkige winnaars van zo’n leuk item!

Wat vinden jullie van Beau zijn nieuwe vest?

Je kunt het vest hier shoppen bij Picnik Barcelona

Klik hier om het vest direct te shoppen bij Picnik Barcelona

Wat vinden jullie van het nieuwe vest van Beau?

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie