DIT IS DE NIEUWE OUTFIT VAN FREE + NOG MEER MUSTHAVES!

DIT IS DE NIEUWE OUTFIT VAN FREE + NOG MEER MUSTHAVES!

Hi hi!! Geen lange persoonlijke update vandaag. Ik zit momenteel namelijk vol met mijn hoofd bij de nieuwe website van Kindermodeblog. Het begint heel erg op te schieten, zo spannend!! Ik kan niet wachten om onze nieuwe website met jullie te delen.

Nu snel over naar mijn outfit. En check zometeen ook zeker even de leuke dames items onderaan deze blog, die ik speciaal voor jullie heb geselecteerd. Je kunt gelijk klikken en shoppen 😉

Ok. Groen is toch wel dé trendkleur van dit seizoen. En je kunt met groen serieus alle al kanten op. Van appeltjesgroen tot legergroen en van mosgroen tot dennengroen. Het fijne van deze kleur is dat ”ie ook gewoon zo lekker combineert. En omdat de temperatuur gevoelsmatig al gedaald is tot het vriespunt, draag ik de trendkleur vandaag verwerkt in een lekkere warme trui. Heerlijk zacht, een tikkie oversized en dus perfect om helemaal in weg te kruipen.

Een andere trend die dit seizoen uit de lucht is komen vallen – ik bedoel sommige zie je aankomen, maar deze was er ineens – zijn de lange, rechte broeken van heel soepel materiaal. Je hebt ze in alle kleuren en printjes en ze hebben bijna allemaal van die toffe details aan de zijkant van de broekspijp. Super comfortabel en dus een echte aanrader, mocht je ‘m nog niet in de kast hebben liggen. Eén klein nadeeltje voor kaboutertjes als ik – en misschien ben jij er ook wel één – de broekspijpen raken ruimschoots de grond. Klein voordeel is dan weer wel dat je vloer meteen aangeveegd is. Grapje 😉

Laat je even een reactie achter op Facebook?

Ik ga weer snel verder, en spreek jullie snel! Dikke kus Free
( Volg me hier op m’n FW instagram)

frederieke wieberdink

Trui Pull & Bear, Broek, Tas & Schoenen Zara

Foto’s door Maru Alvarez

 width=
Tags: , ,

Plaats een reactie